Mikrofon önemliyse bu fiyata kablosuz kulaklık almayın. Alıcıları da ona göre kalitede tutulduğundan, hem sesi size verip hem de karşıya verirken sorun...
Arkadaşın önerisine ek olarak şu ürünler var.
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-monster-pusat-k3-pro-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,829508431.html...
Sizin için hangisi uygunsa alabilirsiniz. Hatta biraz aşağıda benzer özelliklerin akvaryum kasa versiyonu var.
Onu alternatif olarak bıraktım. Bütçe ve...
Far Cry 6'yı bilmiyorum. Ama Far Cry 1. oyunundan Primal kadar oynamış biri olarak, Far Cry 5 yarım bıraktığım tek oyun oldu. Genel olarak zaten Far Cry...
Burada mekanik olarak Ajazz mantıklı. Ama bütçe zorlayabilirsen ben manyetik switch bir klavye almanı öneririm. Çift basma sorunu neredeyse olmuyor ve düz...
İki klavyenin beyazı da aynı gözüküyor, mavi fazla olduğundan size öyle gelmiş gibi. Kırmızı olanda mavi tuşlar yerine gri tuşlar kullanılmış. Gayet...
GameRaider K1 HE de bu fiyata alınacak iyi seçeneklerden hayırlı olsun şimdiden. Ya bir tık fiyat bir de dediğim gibi gençler özellikle Valorant oynayanlar...
Kullandığım kulaklık o. Stok yok diye bir tık fiyatı şişirme ama belirteyim. Ben ₺1700 civarına aldım. Bunun en büyük farkı kumaş pedleri var terleme...
Ben de H2002BG var. BF6 oynuyorum şu ara ses kasma vb. sorun yaşamıyorum. Gecikme olayında hiç sorun yaşamadım. Sadece çok nadir cızırdama sorunu yaşıyorum...