O işlemci için soğutucu da eklemen gerekiyor. Sonradan soğutucu alacaksan bu fiyata iyi gibi duruyor. Ama bence böyle al, hava soğutucuyu da bağlantıdan...
Kötü demiyorum, sadece piyasayı kaybediyorlar ve geri alma taktikleri çok yetersiz. Gamepower veya JD ile en azından Rampage, Gamebooster veya bavucuların...
Tam boyut klavyede farklı switch veya manyetik klavye hiç görmedim. Yani illa %100 olsun diyorsan 1-2 tane batılı firma hariç alternatif yok.
Numpad bence...
Anakart VRM'leri ısınıyordur. Hazır sistemlerde aşırı giriş seviyesi anakartları iteliyorlar. Umarım artık bu anakartları oyun sistemlerinde satmayı...
Hata ne bilmiyorum belirtmemişsin. Ama Redragon yerelde iyi satıyor ve gereksiz isteklerden dolayı büyük enter ve Türkçe dizilim klavye yapıyor. Ama bu...
Bağlantı kısmı mıknatıs, düz mekaniklerde iki tane tel var. Yani bozulma ihtimali daha düşük.
Tuş basma ayarı yaptığın için daha hızlı algılıyor. Bu hem...
Klavye geldi fena değil, sessiz klavye yedek switchte var. En ufak bir patpat bile sarmadan poşete koyup yollamış incehesap, kutusu ezilmiş biraz ama...
Uygulama güncellemeleri doğru tarayamıyor veya yüklemeyi başaramıyor. Uygulamayı sadece ayarları değiştirmek için kullan veya tamamen kaldırıp tarayıcı...
ATK A9 Plus alabilirsiniz. Açıkcası kablosuz fare kullanınca kendinize nasıl bir eziyet ettiğinizi anlarsınız. Renk ayarı vb. için kablolu fare alınmaz...