Oyun içinde V-Sync açınca 60 Hz olduğundan ona sabitlemesi gerek diye hatırlıyorum. Olmazsa AMD ayarlarından oyuna özel sabitleme yapabiliyorsunuz.
AMD'de...
Yok, sadece Nvidia ayarı oyunu kırıyordu.
Ama dediğim gibi FPS limiti açıksa kapatın, V-Sync falan açık oynayın. Bu tarz eski oyunlarda animasyon vb...
Onun çözümü yok ya. Zaten monitör Hz yüksek olduğundan çok da göze batmıyor. Eğer çok rahatsız ediyorsa gamepad ile oynayın. Gamepad ile oynarken 30-60 FPS...
Bu incelemede açma kapama tuşu olarak belirtmişler. Belki bazı kullananların bu tuşun işlevi bozulmuş olabilir. Kablolu bir klavyeye niye açma ve kapatma...
Bunun 1000 Hz desteği yok. Farklı gamepadlerde de indirim var. Ama o fiyatlara çıkıyorsan GameSir daha mantıklı. GameSir yazılım desteği falan daha iyi ve...
Klavyeyi oradan aldım ya, sonradan yorumu düzenledim. Direkt suçlamıyorum ama ilk yorum atan arkadaş konunun açılmasını bekliyor gibi yazdı, bir tık garip...
Bir tık arkadaş oto yorum yapıyor gibi de geldi. Connectgame savunacak kadar bilgim yok, ama çok hızlı yorum attılar. Forumlarda marka öven ve kötüleyen çok...
Yazın indirimlerden klavye almıştım. Bir konuya öneri atmak için bakarken klavyeyi indirimde gördüm. Siteleri rezalet olduğundan hangi ürün indirimde...
Evet ben de site hakkında iyi şeyler duymadım. Sadece klavye aldım. O yüzden alırken risk tamamen sizde. Ben sorun yaşamadım.
Bana da ses kartı, stüdyo...
Şu an kullanıyorum ve memnunum. Önceki indirimde ₺2500 almıştım. Eğer stok sorunu yoksa almanızı öneririm. Tek kötü yanı yanında gelen kablo bence o kadar...
Daha önceki konunuzda önermiştim. Onlar dışında seçenek yok. Yukarıda ayrıca %75 bir klavye atmışsınız, eğer %75 uygunsa ona göre de öneri yapabiliriz...