Sıvı soğutmada hepsi kurulu geliyor. Sadece ekran kartını siz takıyorsunuz. Hava soğutma olsaydı o da demonte gelecekti. Hava soğutucu ve ekran kartı...
Windows ayarlarını bozmuşsunuz gibi geldi bana. Shutup10 tarzı gizlilik ayarı yapan veya Defender, Edge vb. zorla silen araçlar kullandıysanız böyle şeyler...
Yani AAA oynasan da 8GB VRAM yeterli. Sadece atıyorum doku veya gölge ayarını ortaya çekersin. Oyunlar atmosferik görselliği (2015 sonrası özellikle) daha...
Başlat menüsündeyken sağ tıklayıp başlangıç ayarlarını açın. Sonra bendeki ayarlar ile kontrol edin. Büyük ihtimalle üstteki ayarı varsayılan yapınca...
Görev yöneticisinin bellek tüketimi en üstte ayarlanacak şekilde ekran görüntüsünü paylaşın. Steam, Chrome tarzı uygulamalar arka plandaysa boşta sayılmaz...
Mchose S9 PRO alınabilir. Çinliler ₺2.5K üstü kulaklık modellerinde iyi ses veren donanımlar kullanıyor. Yani ses kalitesinden yana da bir sorun yaşamazsın...
atk a9 plus. vxe r1 veya atk x1 serilerine bak uyguna düşürdüğünü al. ben geziniyordum ikinci el sitesinde karşıma çıktı iyi bir pazarlık yaptım ve satın aldım.
Claws'ı yedek fare olarak kullanıyorum, önermem. Üst boyası bazı yerlerden attı. Altındaki metal kısımlar gözüküyor. Skatezleri kötü, alt kısmında çok da...
Kaç Hz kullanıyorsun? Genelde insanlar 8K Hz standart sanıp açıyorlar, bu da şarjı doğal olarak sömürüyor.
Scyrox'un sitesinde 8K Hz için iyi bir işlemci...