darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Pc tlou 1 drop yiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Marka ve modeli nedir? VRM soğutucuları yoksa ısınıyordur. Dediğim gibi bunu da anlamak için yan kapağı açabilirsin. Eğer o ara sıra yaşanan 3-5 FPS düşme...
    • 2025-12-29_16-22.webp
  • darktower
    darktower, Genel Yazılım kategorisinde Dareu Sürücü v1.5.7.26 başlıklı bir konu açtı.
    Dareu sitesindeki driver bağlantısını bozduğundan, Dareu web sürücüsünü desteklemeyen ürünlerinde kullanacağınız sürücünün bağlantısını paylaşıyorum...
    • 2025-12-29_16-12.webp
  • darktower
    darktower, Havit kb884l temudan alınacak switchler uyarmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yerinde olsam blue switch almazdım. Hem sesli hem de red switch'den çok farkı yok. Bağlantıdaki switchleri ses vb. araştırıp, mekaniklere uygun olan...
  • darktower
    Bakmadan yazmaya alışma dışında, akşamları odanızın ışıkları kapalı bilgisayar ekranına bakmanızı önermem. Keza telefona da, yatakta mesela bir şeyler...
  • darktower
    https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-rgb-mekanik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,235720038.html
  • darktower
    darktower, 1K YA KADAR ÜZMEYECEK KLAVYE PLEASE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Arkadaşın önerisinin şeffaf versiyonu da var...
  • darktower
    darktower, Fp manyetik klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekstra olarak kablosuz sunuyor. Kablosuz 1K Hz, kablolu 8K Hz. Kablosuz da kullanırım diyorsanız bunu alın, yok kablolu kullanırım diyorsanız ekstra ₺500...
  • darktower
    darktower, 1600 TL Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Membran klavye yani bir gecikme yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama manyetik switch klavye gibi dokunduğun gibi algılamasını beklemeyin. Klavyenin sürücüsünü de...
  • darktower
    Eğer üç makro tuşu işinizi görüyorsa alabilirsiniz. Claws sektörde yaklaşık 1 yıldır falan var. Ama giriş seviye ürünlerde düzgün fason üretim ürünleri...
  • darktower
    Ayrıca şu ürün de alınabilir...
  • darktower
    Makrolu klavye genel olarak yaygın bir şey değil. Eskiden de Logitech'in bir modeli ve fason üretimlerde şu tarz ürünler vardı. Eğer soldaki 3-4 tuş...
  • darktower
    darktower, Öneri %75-80 Klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/791825/gameraider-k1-he-grey-keychron-ultra-fast-lime-manyetik-switch-8k-hz-turkce-kablolu-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim...
    • 1767010907331.webp
  • darktower
    Yarın 18:00 beklersen belki istediğin boyut ve fiyatta Havit klavyelerden biri indirime girebilir. Kendi sitesinde combatry kodu ile ₺1700 alabilirsin...
    • 2025-12-29_15-03.webp
  • darktower
    Şu an kullanıyorum. Yazılımında CS, Valorant vb. popüler oyunlar için profiller var...
  • darktower
    darktower, Pc tlou 1 drop yiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ara sıra yaşanıyorsa anakarttaki mosfetler ısınıyordur. Benzer sorunu ben de yaşıyordum. Mosfetler için şunlardan aldım, daha çok BF6 ve CoD oynarken...
    • 2025-12-29_14-26.webp
Geri