Önerdiğim anakartta var. Oyun vb. için sol kısımdaki mosfetlerde soğutucu olması yeterli. Kırmızı olarak işaretlediğim yer. Plaka veya ilk görseldeki...
Ayrıca kahve satan yerlere gidip çekirdeği çektirmek daha taze oluyor. Granül ve şu jöle paketleri gibi olan adı aklıma gelmedi, onlar hariç kahve almazdım...
Videolara efekt atıyor olabilirler. Genelde videolarda daha bulanık ve kenarlar yumuşatılmış gözüküyor. Oyun içinden kenar yumuşatma ayarını CMAA2 yapıp...
Çok içmiyorsanız kahve gibi ürünleri birden fazla almayın, büyük oranda o paketlerden 1-2 tanesi açılmıyor ve ziyan oluyor. Nereden biliyorsun diye de...
Evet DDU yöntemini önerecektim. Bu çoğu kişide çözüm oluyor.
Ama yapmadan önce Windows update üzerinden tüm sürücü güncellemelerini kontrol edin. Özellikle...
Kasa konusunda bir şey diyemem. Ama alacaksanız anakartı önerdiğim şekilde alın.
Diğer arkadaş o konuda daha bilgili gibi yardımcı olacaktır. Veya bu kasa...
Ayrı ayrı alıyorsanız anakartta VRM soğutucu tercih edin. Güncel oyunlar anakartı ısıtıyor ve ara sıra ağır takılma yaşatıyor. Şu anakartlardan birini alın...
Attığınız ürün alınır da bence ₺1500 satmaya çalışmayın. Büyük ihtimalle cayacaktır. Ayrıca ölü bölgesi ile bilinen, namı iyi olmayan bir kol, ₺1200 satın...
Intel geçmeyin, UE5 oyunlarında bol bol stutter yaşamaktan Steam'da yabancılar sadece motora sövüyor. Haklı olabilirler ama bu sorunun tek sorumlusu UE...
Türkçe olanı diyorsan hafif kremsi eski klavyelere benziyor. Benim de hoşuma gitti, ama bu ara ekstra klavye harcaması yapamayacak kadar çok borcum var. Bir...