darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Yardım MODEM ÖNERİSİ İSTİYORUM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Wifi 6 içermiyor, Wifi 6 içeren Hopper modeli. Üstteki ürünü almanızı öneririm. N11'den alacaksanız kuponlara da bakın, biraz daha ucuza denk gelebilir...
  • darktower
    darktower, Yardım MODEM ÖNERİSİ İSTİYORUM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Çekim kapasitesi konusunda bir şey diyemem, ama yorumlarda iyi değerlendirmeler almış. Yerelde satılan yazılımı en iyi modem diyebilirim. Asus vb. modemler...
  • darktower
    darktower, Öneri 1000tl altı mikrofon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yayın ve YT işinde yeniyseniz bence önce kulaklık mikrofonu veya Havit giriş seviyesi ürünleri ile başlayın. Geliştiğinizi fark ederseniz daha kaliteli bir...
  • darktower
    darktower, M2 ssd gözükmüyor yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Arama kutusuna ''Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir'' yaz ve çıkan sonucu aç. Sonra ikinci görseldeki gibi birden fazla disk gözüküyorsa...
    • 2025-12-30_20-15.webp
    • 2025-12-30_20-15_1.webp
  • darktower
    Videolarına bakıp karar verin. Hepsinin mikrofon kıyasları var. İşimi görür diyorsanız alın. En azından bu bütçelerdeki mikrofonlara bir tık yazılımsal ayar...
  • darktower
    darktower, Hızlı ve öfkeli 1 brain araba başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aracını Japon mafyalar yakınca, onu destekleyen polislerlerden hurda vb. yakaladıkları bir supranın yanık halini götürüyor diye hatırlıyorum. Kısaca...
    • 2025-12-30_20-11.webp
  • darktower
    darktower, Öneri Manyetik klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Beast'ın stokları bitmiş. Ben şu an bunu kullanıyorum, öneririm. Yılbaşı indiriminde beyaz ve kırmızı ağırlıklı keycaps seviyorsanız alınabilir...
  • darktower
    darktower, Yardım 1000-2000 tl klavye önerisi acil başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Diğer konuda bahsettiğim ₺700-1300 arası %60'larda genelde yağlanmamış switchlerden yay sesi sorunu oluyor. Bu tarz fiyatlara çıkan ürünler o sorunları pek...
  • darktower
    darktower, Yardım 1000-2000 tl klavye önerisi acil başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İndirim akşama kadar. Her salı böyle indirimler yapıyorlar. İlk olarak %100 ve bilek desteği var. Ekstra knob (ses tekerleği) ve sağ üstte 1-2 medya tuşu...
  • darktower
    darktower, Gamepower Lyra RGB 60M kablolu klavye alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Denemek için Redragon K617 aldım. Yazı vb. yazıyorsan yay sesinden kafan şişebilir. Bu fiyat aralığında Redragon veya Gamepower'ın farklı olacaklarını...
  • darktower
    Bütçe yükseltebilirsen şu ürün...
    • 2025-12-30_19-30.webp
  • darktower
    Çok iyi ürünler yok ya. Kulaklık ile idare edip bütçeyi Hifine falan mikrofonunu almaya ₺2-3K çıkarmaya çalışın bence. Onun dışında şu ürünler var...
  • darktower
    Kontrolcüler konusunda çok bilgili değilim. Bence yeni bir konu açın öyle sorun. Ayrıca şu kontrolcülerde de indirim var. Sadece bilgilendirmek için...
  • darktower
    darktower, Yardım Klassegear Dot Skatez başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kendi sitesinden alabilirsin. Ben yeşil ve beyazlarını kullandım. Fiyatına göre iyi ürünler. Wraith'in kendi markalayıp sattıklarında diğer markalara göre...
  • darktower
    darktower, Kulaklık önerisi lazım 2200 tl altı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Evet Valorant ve CS2 gayet iyi ses kasarsın. Ben bu ara BF6 oynuyorum H2002BG (kablosuz olanı ses kalitesi benzer) onda da bir miktar ayak seslerini...
    • 2025-12-30_18-44.webp
Geri