Wifi 6 içermiyor, Wifi 6 içeren Hopper modeli. Üstteki ürünü almanızı öneririm. N11'den alacaksanız kuponlara da bakın, biraz daha ucuza denk gelebilir...
Çekim kapasitesi konusunda bir şey diyemem, ama yorumlarda iyi değerlendirmeler almış. Yerelde satılan yazılımı en iyi modem diyebilirim. Asus vb. modemler...
Yayın ve YT işinde yeniyseniz bence önce kulaklık mikrofonu veya Havit giriş seviyesi ürünleri ile başlayın. Geliştiğinizi fark ederseniz daha kaliteli bir...
Videolarına bakıp karar verin. Hepsinin mikrofon kıyasları var. İşimi görür diyorsanız alın. En azından bu bütçelerdeki mikrofonlara bir tık yazılımsal ayar...
Aracını Japon mafyalar yakınca, onu destekleyen polislerlerden hurda vb. yakaladıkları bir supranın yanık halini götürüyor diye hatırlıyorum. Kısaca...
Diğer konuda bahsettiğim ₺700-1300 arası %60'larda genelde yağlanmamış switchlerden yay sesi sorunu oluyor. Bu tarz fiyatlara çıkan ürünler o sorunları pek...
İndirim akşama kadar. Her salı böyle indirimler yapıyorlar.
İlk olarak %100 ve bilek desteği var. Ekstra knob (ses tekerleği) ve sağ üstte 1-2 medya tuşu...
Denemek için Redragon K617 aldım. Yazı vb. yazıyorsan yay sesinden kafan şişebilir. Bu fiyat aralığında Redragon veya Gamepower'ın farklı olacaklarını...
Kontrolcüler konusunda çok bilgili değilim. Bence yeni bir konu açın öyle sorun.
Ayrıca şu kontrolcülerde de indirim var. Sadece bilgilendirmek için...
Kendi sitesinden alabilirsin. Ben yeşil ve beyazlarını kullandım. Fiyatına göre iyi ürünler. Wraith'in kendi markalayıp sattıklarında diğer markalara göre...
Evet Valorant ve CS2 gayet iyi ses kasarsın. Ben bu ara BF6 oynuyorum H2002BG (kablosuz olanı ses kalitesi benzer) onda da bir miktar ayak seslerini...