darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    6700K testlerine veya eski videolara bakmış olabilirsiniz. İşlemci CS2 gibi şu ara optimizasyonu bozuk oyun için de eski kalıyor. Videoda Valorant'da 165...
  • darktower
    darktower, OYUN 4-5 SN 10 FPS'E DÜŞÜYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    MX-4 iyi. Siz dediğim gibi üst mesajdaki konuya girin ve yazılımsal ayarları yapın. Orada tavsiyelerim de var okuyun. Genel dizüstü kullanımı için...
  • darktower
    İyi bir macun kullandın mı? Kart vb. ile macunu güzelce dağıtıp soğutmayı doğru taktınız mı? Genelde yav kafanıza göre sürün o yedirir muhabbeti, teknoloji...
  • darktower
    darktower, BlueForce Markası İyimi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Milli klavyemiz Aula F75 de alabilirsin. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f75-tkl-rgb-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,742993145.html Veya...
  • darktower
    Sıcaklıktan olur. Dizüstü bakımlarını yapın. Termal macun yenileyin. Dizüstü yükseltici yoksa alın. Kombi yakıyorsanız odadaki peteği kısın, dizüstü odayı...
  • darktower
    darktower, Ryzen5 5500 rtx4060 bf6 fps drop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kibarca yazdım gelen yoruma bak. Ben de diyorum ya stutter sorunu anakart ısınmasından oluyor. Hava soğutma, VRM soğutucusu ve cam kapağı açsın diye öneri...
  • darktower
    Videoda tek işe yarayan yöntemi zaten yukarı attım. Video bu sistemde işe yaramaz. Konuyu böyle dağıtıyorsunuz. Forumlara gelen basit kullanıcı kafası...
    • 2026-01-18_16-02.webp
    • 2026-01-18_16-03.webp
    • 2026-01-18_16-03_1.webp
    • 2026-01-18_16-04.webp
  • darktower
    Anakartı neden değiştirmeniz gerektiğini anlattım. Hazır sistemlerde aşırı çıplak anakartlar satılıyor. Bunlarda mosfet soğutucusu yok. Bu aşırı ısınınca...
  • darktower
    Merhabalar herkese, Malum yılbaşı indirimleri oldu pwnage stormbreaker max cf frost white rengini aldım indirimden 5 gün sonra elime ulaştı kargo...
  • darktower
    darktower, BlueForce Markası İyimi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır rastgele bir fason üretim herhangi bir incelemesi olmadığı gibi. Trendyol'da en ucuza klavye satıp adı tanınınca da 3 liralık ürünü 10 liraya satmaya...
  • darktower
    Oyuna etki eden bir ayar anticheati devreye sokuyordur. AMD Raedon üzerindeki oyunlara etki eden tüm ayarları kapatıp deneyin. Veya şu gönderideki...
  • darktower
    darktower, 🔥İndirim Inno3D RTX 5070 Twin X2 29.934,57 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Amazon'dan peşin fiyatına 6 ay taksitle ₺33K alabilirsiniz. Bu tarz şeylerde mümkünse bilgisayar parçası satan belirli siteler ve Amazon'u tercih edin...
  • darktower
    darktower, Yardım 7800xt amd yazılımı çöküyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    DDU seçeneklerinde en aşağıda Windows güncellemelerini kapat var. O ayarı işaretleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin. O ayar açık şekilde...
  • darktower
    darktower, Bu Sistem Nasıl(ACİLL) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Pahalı. Hem Intel hem 8 GB bellekli 5060 Ti. Intel'den uzak durun, bu bütçelere AM5 bir sistem toplayın. Açıkcası 8 GB VRAM'li 5060 Ti yerine düz 5060...
    • 2026-01-18_10-50.webp
    • 2026-01-18_10-50_1.webp
  • darktower
    darktower, AJ159 pro skatez + mouse pad önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.klassegear.com/collections/tum-skatezler https://ulugames.com.tr/collections/kumas-mousepadler
Geri