6700K testlerine veya eski videolara bakmış olabilirsiniz. İşlemci CS2 gibi şu ara optimizasyonu bozuk oyun için de eski kalıyor.
Videoda Valorant'da 165...
İyi bir macun kullandın mı?
Kart vb. ile macunu güzelce dağıtıp soğutmayı doğru taktınız mı? Genelde yav kafanıza göre sürün o yedirir muhabbeti, teknoloji...
Milli klavyemiz Aula F75 de alabilirsin.
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f75-tkl-rgb-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,742993145.html
Veya...
Kibarca yazdım gelen yoruma bak.
Ben de diyorum ya stutter sorunu anakart ısınmasından oluyor. Hava soğutma, VRM soğutucusu ve cam kapağı açsın diye öneri...
Videoda tek işe yarayan yöntemi zaten yukarı attım. Video bu sistemde işe yaramaz. Konuyu böyle dağıtıyorsunuz. Forumlara gelen basit kullanıcı kafası...
Anakartı neden değiştirmeniz gerektiğini anlattım. Hazır sistemlerde aşırı çıplak anakartlar satılıyor. Bunlarda mosfet soğutucusu yok. Bu aşırı ısınınca...
Hayır rastgele bir fason üretim herhangi bir incelemesi olmadığı gibi. Trendyol'da en ucuza klavye satıp adı tanınınca da 3 liralık ürünü 10 liraya satmaya...
Amazon'dan peşin fiyatına 6 ay taksitle ₺33K alabilirsiniz. Bu tarz şeylerde mümkünse bilgisayar parçası satan belirli siteler ve Amazon'u tercih edin...
DDU seçeneklerinde en aşağıda Windows güncellemelerini kapat var. O ayarı işaretleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin. O ayar açık şekilde...
Pahalı. Hem Intel hem 8 GB bellekli 5060 Ti. Intel'den uzak durun, bu bütçelere AM5 bir sistem toplayın.
Açıkcası 8 GB VRAM'li 5060 Ti yerine düz 5060...