Arkadaşın Nvidia uygulamasını açarken de hata vermişti. DDU ile kaldırttım, bakalım sorun çözülsün. Tekrar yazılım ayarları yapılmış haliyle de bir video...
Anonymous düzenli güncelleme atıyor. Eğer eksik varsa DC'lerinden yazarsan da düzeltiyorlar.
https://www.anonymousceviri.com/ceviriler/road-96-turkce-yama...
Olabilir. Ben yazılımsal aklıma gelen her şeyi yaptım. Bence tekradan bir kontrol etsin.
Yineleyeyim dizüstü yükseltici de alsın bence yakın zamanda.
Ama...
Teamviewer'den bağlanıp bayağı ince ayar yaptım. Bellek tüketimini de azalttım. Rocket League bir tık fazla kaynak tüketiyor.
Bir de aklıma gelmedi, oyunlar...
Akıcı yapabilirsin, ama ben de ara sıra meraktan indirip bakıyorum. Sistemin ne olursa olsun, ayar ne yaparsan yap bu emülatör oyunları garip bir şekilde...
Büyük ihtimalle sıfırlamadan çözemeyeceğin duruma gelmiş. Önemli verileri USB vb. aktarabiliyorsan veya tarayıcı açılıyorsa, GDrive vb. yükleyip temiz...
Valorant açar ve 60 FPS üstü (ama dengesiz) verir diye düşünüyorum. CS2 ihtimal vermiyorum. Denemek bedava ama.
Ben bu sistemle CS 1.6, Crossfire falan...
Tek bir oyunda mı yaşanıyor? Yoksa her oyunda mı?
Sorun yaşadığın oyunlarda Frame Gen, DLSS/FSR ve Reflex tarzı ayarları kapatıp tekrar deneyin.
Bu sorun...
Sadece işlemci ve GPU sıcaklığı değil, anakartın ısınmasında da yaşanıyor. Maalesef alırken dikkat etmediğimden VRAM soğutucusu olmayan masaüstü kasamda...