Cızırtı %100 ses oranında mı geliyor?
Başlıkta bahsettiğin bütçeye H2002P var, ama onda da aynı ses kartı var. Yani uygulamaları falan da aynı. Belki...
Herhangi bir bekletme olmadı. Kısayola tıklıyorum direkt açılıyor. 2025'de yüklediğim sürücü arayüzü biraz farklıydı ve ilk girişte cihaz seçmemi istiyordu...
Bu arada kablosuz 8K klavye gördüğüm en saçma şey olabilir. Yerelde sadece Beast espor ürettirip satıyor. Çinlilerin markalarında falan da hiç görmedim...
Bu arada artık sitelerinde MAX modellerinin sürücüleri var. Klavye kutusuna bir baksana belki seninki MAX'dır. Bizim satıcılar genelde ürün sayfalarını...
Mikrofonu %100 yapmanı önermem. Ses patlar ve yüksek gelir. Oyunlarda herhalde en ayar olduğum şeydir. Çoğu insan mikrofon ayarı yapmıyor. Basslı basllı...
Bende de bunun yeşil versiyonu var. Ben geçen sene başlarında almıştım ve o zaman Çince sitesinde sürücü vardı. Şimdi galiba kaldırmışlar. Yerine Max...
Selamlar şu sistemi topladım hazır sistemlerden daha uyguna geliyor var normalde daha ucuza RAM 1 X 32 falan olurdu ama parçaları kendim seçtim değişilmesi...