darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, 2500 tl ye alinabilecek en iyi kulaklik nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bütçeyi ₺500 artırabilirsen bu var. Onun dışında bu fiyat aralığında çok da üst düzey kablosuz kulaklıklar yok...
  • darktower
    darktower, 1500-2000 aralıgında oyuncu kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Cızırtı %100 ses oranında mı geliyor? Başlıkta bahsettiğin bütçeye H2002P var, ama onda da aynı ses kartı var. Yani uygulamaları falan da aynı. Belki...
  • darktower
    darktower, Elinde AK 680 Driverı Olan Varmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Herhangi bir bekletme olmadı. Kısayola tıklıyorum direkt açılıyor. 2025'de yüklediğim sürücü arayüzü biraz farklıydı ve ilk girişte cihaz seçmemi istiyordu...
  • darktower
    darktower, Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu arada kablosuz 8K klavye gördüğüm en saçma şey olabilir. Yerelde sadece Beast espor ürettirip satıyor. Çinlilerin markalarında falan da hiç görmedim...
  • darktower
    darktower, Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fark etmez. Kasadaki portlar da anakarta bağlı. Ben de açıkcası uğraşsam Scyrox V8 çıkarmama gerek kalmaz. Ama üşendim açıkcası, modem ayarlarından...
  • darktower
    Var, eğer farenizin güçlü bir alıcısı varsa odadaki tüm kablosuz cihazları etkiliyor. Scyrox V8 faremin alıcısı takılıyken odamdaki telefonlar Wifi...
  • darktower
    Bu arada artık sitelerinde MAX modellerinin sürücüleri var. Klavye kutusuna bir baksana belki seninki MAX'dır. Bizim satıcılar genelde ürün sayfalarını...
  • darktower
    Mikrofonu %100 yapmanı önermem. Ses patlar ve yüksek gelir. Oyunlarda herhalde en ayar olduğum şeydir. Çoğu insan mikrofon ayarı yapmıyor. Basslı basllı...
    • 2026-01-20_17-26.webp
    • 2026-01-20_17-29.webp
  • darktower
    BC Uninstaller ile sürücüyü kaldırın. Sonra sistemi yeniden başlatın. Tekrar yükleyin ve tekrar sistemi yeniden başlatıp deneyin...
    • 2026-01-20_17-21.webp
  • darktower
    Bu bende çalışıyor. https://drive.google.com/file/d/1wQe5jOMD_SE1Wncy5AKT9H5TS31tBK8F/view Şu konudan buldum, belki konudaki mesaj seni yanıltmış...
    • 2026-01-20_17-20.webp
  • darktower
    Bende de bunun yeşil versiyonu var. Ben geçen sene başlarında almıştım ve o zaman Çince sitesinde sürücü vardı. Şimdi galiba kaldırmışlar. Yerine Max...
  • darktower
    Satın aldığın ürünün bağlantısını atar mısın? Ajazz, Aula falan içeriğine göre 1-2 model yapıyor. Açıkcası farklı isimler vermek yerine karmaşayı...
  • darktower
    Selamlar şu sistemi topladım hazır sistemlerden daha uyguna geliyor var normalde daha ucuza RAM 1 X 32 falan olurdu ama parçaları kendim seçtim değişilmesi...
  • darktower
    100.200 oluyor ama parçalar çok dengeli ben beğendim. Buraya gelmişken ekran kartını nito model seçerdim ben beyaza çok yakışıyor.
  • darktower
    darktower, Bu sistemi topladım nasıl olmus başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Güzel seçenekler, hayırlı olsun.
Geri