H655BT alırdım ben.
https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/903710-996761/havit-h655bt_havit-h668bt/
Bu arada Havit gibi firmalar aynı ürün gamından 10...
Stoğu var beyaz ve siyahın ön siparişi var. Sadece geç gelecek. Kablolu açıkcası Fifine konusunda çok inceleme yok, biraz araştırmanı öneririm. Forumdakiler...
Tamam işte üstte attığım ATK al hem kablosuz hem de ses kalitesi iyi. Çıkarılabilir mikrofonu da var.
Fifine dediğim gibi ses tarafında net bir bilgi yok...
Ses kartı hakkında pek bir şey bulamadım. Daha çok mikrofonlarda iyi diye biliyorum. Ama açıkcası Havit H2002P veya H2002U PRO tadında bir ses kalitesi...
Güncel ve Forza Horizon 5 kadar ağır bir oyun deneyin. BF6 veya UE5 oyun motoru ile yapılmış bir oyun deneyebilirsiniz. BF6 malum işlemciyi sömürüyor. UE5...
Giriş
Herkese merhaba. Doğrudan incelemeye gitmek için çizgiyle ayrılmış kısımdan itibaren okuyabilirsiz.
Yaklaşık iki senedir Zotac 4070 Ti Super Trinity...
Kasa kötü durmuyor, hava aldığı kısımda açık alan yoksa alan oluşturun. Bu yandan fanlı kasaları hiç denemedim. Ama ben olsam ön tarafı full mesh kasa...
Bahsettiğin klavye 8K Hz değil. 8K Hz kablosuz alıcısı etraftaki sinyalleri de bozuyor. Aynı şeyi bahsetmiyoruz. Ayrıca dediğim gibi işlemciye yük de...
Bu tarz durum yaşayacaklara yazıyorum. Kule tipi soğutmalar yaprakları kırılacağından her zaman demonte gönderilir. Böyle bir durumda direkt firma ile...