İstediğiniz özelliklerde Rampage, Gamepower vb. fason üretim eski ürünleri var. Bunlar Çinli firmalarda daha çok %60-75 klavyeler üretildiğinden ve genelde...
Bu ikisinden Claws hall effecti var yani daha iyi. Monster çevre birimleri fason üretim (Claws da fason üretim) ve hall effect olmayan gamepad için o...
Yarar, ama ne 6 desteklemiyor? Cihazlar Wifi 6 desteklemese bile Wifi 6 içeren bir modeme bağlanan cihazlar bahsettiğim gibi kablosuz cihaz trafiğini iyi...
Sorunu kablosuzda yaşıyorsanız dediğim gibi Wifi-6 çözer. Bendeki eski Keenetic modemde Wifi 5 vardı ve bahsettiğim sorunlar yaşanıyordu. Kablo tarafında...
Bu ikisinden speedster alın özellikleri bir tık daha iyi.
https://www.epey.com/modem/keenetic-speedster-dsl.html
Eğer evde kablosuz çok cihaz bağlanıyorsa...
Rampage bir tane mekanik klavyesi var ama 2400 MAh pili var. Bu tarz bir pil ve RGB klavye ile uğraşılmaz. O yüzden bağlantısını bırakmıyorum.
Bu var...
Aula öneririm. Havit de kötü bir marka değil, ama uygun ve çok fazla ürün gamı olduğundna, gamepower ve rampage yaptığı hataya düşerek sorunlu olabilecek...
Fuxi H3, H7 vb. en çok forumlara yazılan sorunlardan biri bu mikrofon. Havit kendince daha çok satsın diye bu fiyata kablosuz satıyor, ama alıcısı hem ses...