Herhangi bir virüs yok. Hatta testi 1 yıl önce yapmışlar, bilgisayarıma indirip sizin için tekrar tarattım.
ESET, Kaspersky, Norton, Bitdefender vb. bir şey...
EQ ayarlarıyla olup olmadığını anlamak için denemeniz lazım. Ayarları kapatın.
Spotify'dan müzik dinliyorsanız ve kalite yüksek ise küçük bir oynatma...
Ekran kartlarında atıyorum Inno en giriş seviyesi, Asus'un da bir modeli en üst seviye bunlara benzer testler var. Arada 10 derece bile oynamıyor. Yani...
Buna benzer bir sorunu yatarken kısık seste bir şeyler izlemek için aldığım Bluetooth telefon kulaklığımda yaşıyorum. Adı aklıma gelmedi ama ₺600 civarı bir...
Fason üretim ve pahalı.
Yine de alınacaksa yeni olanlarını alın. Bence knob çok şart değil, knob bir klavye aldım ve çoğu zaman kullanmıyorum. Genelde...
Evet monitör daha iyi olacaktır. Şöyle de düşünün monitörün sağladığı yenileme hızı, bazı objelerde daha iyi görüntü sağlayacaktır. Eğer monitör oyunların o...
Yani bütçene 5600 falan alınıyor. AM4 X3D'ler pahalı, belki bu bellek zamlarından sonra AMD tekrar AM4 üretirse X3D'ler ucuzlar ve o zaman alınabilir. Şu an...
Bunlar Çinli markalar. Direkt kendi üretimlerini daha kaliteli şekilde artık pazarlıyorlar. Rampage fason üretim yani Çinli biriyle anlaşıp benim markamı...