darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Öneri Kararsizim bi el atarmisiniz gamepad başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Eğer 3-4K bütçesi varsa kesinlikle Xbox almasın. Xbox gamepadler o fiyatları hak etmiyor. Hall effectleri falan yok. GameSir Cyclone 4K bütçede alınabilecek...
  • darktower
    darktower, Discord dns ile bağlanamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Modem üzerinden ayarlıyorsanız, modemi sıfırlayın ve yeniden kurulum yapın. Güncellemesi varsa güncelleyin, sonra Cloudflare veya AdGuard DNS'lerini...
    • 2026-01-29_00-05.webp
  • darktower
    darktower, Gamepad önerisine ihtiyacım var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    PS şeması istiyorsan yukarıdaki Fantech PRO olanını alın. https://wraithesports.com/products/fantech-nova-pro-wgp14-v2 Veya GameSir Nove 2 Lite alınabilir...
  • darktower
    F710 hall effecti bile yok, Logitech markası sayesinde ₺1000 üstüne satılıyor. Hall effect içermeyen gamepadlerin ederi ₺500-800 arası bence. Evet malzeme...
  • darktower
    Fantech PS kolu ile aynı şemada gamepadleri var. https://wraithesports.com/products/fantech-revolver-iii-oyun-kolu...
  • darktower
    darktower, Reklam engelleyici hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Brave, Edge, Firefox (veya altyapısını kullanan) tarayıcılarda varsayılan olarak izleyici engelleme var. Eğer bu ayar açıksa kapatın. Kaspersky reklam ve...
    • 2026-01-28_23-10.webp
    • 2026-01-28_23-11.webp
  • darktower
    darktower, Yardım Turknet Paket Kaybı Sorunu (Yardım) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kablo ile bağlandığınızı düşünüyorum. Tek önerebileceğim evde cihaza kablosuz bağlananlara söyleyin ve modem ayarlarından Wifi'yi 2.4 ve 5 GHz kanallar da...
    • 2026-01-28_22-43.webp
    • 2026-01-28_22-44.webp
  • darktower
    darktower, Yardım Turknet Paket Kaybı Sorunu (Yardım) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Modeminizin marka ve modeli nedir? Hat değerlerini paylaşır mısınız? Ayrıca Bufferbloat testi yapın ve değerlerin ekran görüntüsünü paylaşın...
  • darktower
    Sorun olacağını sanmıyorum. Yine de eski sürücüye dönün.
  • darktower
    darktower, Windows 10 2 adet klavye dil seçeneği çıkıyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu sorunu Warrock oynarken yaşıyordum. Yukarıdaki ayarları yapsan da, bazı uygulama veya oyunlar İngilizce klavye ayarını değiştiriyor ve sağda o klavye...
  • darktower
    darktower, Ps5 Tozlanma sorunu ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence koyduğunuz yer sıkıntı, pil vb. içeren ürünleri kumaş (emin olamadım ama kumaş gibi geldi) yüzeylere koymayın. Ayrıca kasadaki sıcak hava da oraya...
  • darktower
    darktower, HANGİ OYUN KONSOLUNU ALMALIYIM? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O halde bence Xbox alın, hem geriye uyumluluk falan büyük bir kütüphaneniz olur. GTA 6 yaklaşırken yeni PS'ler duyurulur o zaman bundle falan PS6...
  • darktower
    Aslında bütçen varsa ikisi de alınabilir. PS'i özel oyunlar için kullanırsın. Xbox ise geriye dönük uyumluluğu var. Yani Xbox 360 dönemi oyunları falan koca...
  • darktower
    Konsol fanboylarının yorumlarını bir kenara bırakırsak burada karar sana kalıyor. PS yerelde daha fazla kullanılıyor, çünkü PS4 dönemi iyi bir atak...
  • darktower
    darktower, Öneri 2280 NVMe DRAM Cache m2 ssd önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır çok da bir etkisi yok. Çoğu oyun için Gen3 yeterli. Hızlar daha çok dosya transferinde iş görüyor. Gen3 halen oyunlar için yeterli ve hatta çoğu oyun...
Geri