Eğer 3-4K bütçesi varsa kesinlikle Xbox almasın. Xbox gamepadler o fiyatları hak etmiyor. Hall effectleri falan yok. GameSir Cyclone 4K bütçede alınabilecek...
Modem üzerinden ayarlıyorsanız, modemi sıfırlayın ve yeniden kurulum yapın. Güncellemesi varsa güncelleyin, sonra Cloudflare veya AdGuard DNS'lerini...
PS şeması istiyorsan yukarıdaki Fantech PRO olanını alın.
https://wraithesports.com/products/fantech-nova-pro-wgp14-v2
Veya GameSir Nove 2 Lite alınabilir...
F710 hall effecti bile yok, Logitech markası sayesinde ₺1000 üstüne satılıyor. Hall effect içermeyen gamepadlerin ederi ₺500-800 arası bence.
Evet malzeme...
Brave, Edge, Firefox (veya altyapısını kullanan) tarayıcılarda varsayılan olarak izleyici engelleme var. Eğer bu ayar açıksa kapatın.
Kaspersky reklam ve...
Kablo ile bağlandığınızı düşünüyorum. Tek önerebileceğim evde cihaza kablosuz bağlananlara söyleyin ve modem ayarlarından Wifi'yi 2.4 ve 5 GHz kanallar da...
Bu sorunu Warrock oynarken yaşıyordum. Yukarıdaki ayarları yapsan da, bazı uygulama veya oyunlar İngilizce klavye ayarını değiştiriyor ve sağda o klavye...
Bence koyduğunuz yer sıkıntı, pil vb. içeren ürünleri kumaş (emin olamadım ama kumaş gibi geldi) yüzeylere koymayın. Ayrıca kasadaki sıcak hava da oraya...
Aslında bütçen varsa ikisi de alınabilir. PS'i özel oyunlar için kullanırsın. Xbox ise geriye dönük uyumluluğu var. Yani Xbox 360 dönemi oyunları falan koca...
Hayır çok da bir etkisi yok. Çoğu oyun için Gen3 yeterli.
Hızlar daha çok dosya transferinde iş görüyor.
Gen3 halen oyunlar için yeterli ve hatta çoğu oyun...