Türk Telekom ise halen küçük ISS'ler daha uygun fiyat sunuyor. Ben bugün toplu fiyat ödeme günüm geldi. Netspeed aylık ₺550 ödedim. İnternet hızım 74/20...
Bu fiyatlara kule tipi soğutma alsanız daha iyi olur. Kaliteli sıvı soğutmalar bile 2-3 yıl içinde pompa sorunlarıyla uğraşıyor. Kule tipi soğutucular...
Bağlantıya girdikten sonra sayfayı biraz aşağı kaydırırsanız yaptığım özelleştirmeler uygulanacaktır. Bu haliyle fiyatı iyi. İleride aynı bellekten 16 GB...
Düz su tuttum ve hafif süngerle, sıvı sabunla temizledim de yapmayın öyle. Longteng'in yüzeyini deforme ediyor, daha ucuz mouse padlerde sorun çıkmıyor...
Bu arada pili ne kadar fazlaysa o kadar ağır oluyor. Aşağıdaki X9 2000 MAh, N9 Ultra (sadece turuncu olan stokta kalmış) ise 1500 MAh bataryası var. X9 RGB...
Açıkcası bu fiyatlardaki mouse padlerde normal.
Ama burada kolun böyle bir sıcaklık oluşturması çok zor. Ayrıca kullanım süresine göre de bu yaşanabiliyor...
Bu fiyat aralığına kablosuz Fuxi H3 var. Ama o sadece ses vermede iyi, mikrofon tarafında sorunları var. O yüzden mikrofon önemliyse bulaşmayın. Yine yakın...