İptal ettirmenize gerek yok. Portlar genelde Türk Telekom'un olduğundan, iptal sonrası port yok gibi işi yokuşa sürmesi yaygın. Seni kendi firmasına...
Bu fiyatlara W75 gayet iyi. Çok kullananı var, doğal olarak sorun yaşayan da oluyor. Yani şunu önereyim sorun yaşamazsın gibi bir olay yok. Sorun yaşayıp...
Windows kayıt girdisi vb. kalıcı sorunlara yol açtıysanız tek çözüm format. Format sonrası da lütfen Windows'u hızlandıracağım diye bahsedilen garip...
Fivem bir mod olduğundan bellek tüketimi normal GTA V göre yüksek oluyor. Yani Fivem için bu sistemin belleğini 32 GB yükseltmelisiniz.
Ayrıca GTA gelişmiş...
Kablosuz ürünlerde alıcı vb. kalitesi kadar da tam performansını alıyorsunuz. Açıkcası kablolu kadar net performans veren kablosuz kulaklık olduğunu...
Boyaya da bilirsiniz bu arada. Ama dediğim gibi bu fiyata kule tipi soğutma daha iyi olur. Bütçe çıkıyorsa yukarıda önerilen ekranlı soğutucular güzel.
Çok çabuk bozuluyorlar. Ben ₺1500 olan bir versiyonunu almıştım, o da bozuk çıktı. Amazon üzerinden iade ettim.
Aslında bunların yağ kokusu yayma mantığı iş...
Hayır, hatta süresini biraz daha düşürün. Farenin uyku modu siz kullanmadığınızda devreye giriyor. Bırakın girsin şarj tüketmesin. Fare, klavye gibi ürünler...