darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Hangi Netflix Paketi Alınmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Monitörün 2K veya 1080P'de olsa, YT gibi 4K kalitesinde de izleyebiliyorsun diye biliyorum. Burada 4K olayı sisteminin o videoyu çalıştırıp...
    • 2026-02-05_05-24.webp
  • darktower
    darktower, Turknete geçicem tavsiyeleriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İptal ettirmenize gerek yok. Portlar genelde Türk Telekom'un olduğundan, iptal sonrası port yok gibi işi yokuşa sürmesi yaygın. Seni kendi firmasına...
    • 2026-02-05_05-20.webp
  • darktower
    darktower, Max 5k klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu fiyatlara W75 gayet iyi. Çok kullananı var, doğal olarak sorun yaşayan da oluyor. Yani şunu önereyim sorun yaşamazsın gibi bir olay yok. Sorun yaşayıp...
  • darktower
    darktower, Windows 10 update sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Windows kayıt girdisi vb. kalıcı sorunlara yol açtıysanız tek çözüm format. Format sonrası da lütfen Windows'u hızlandıracağım diye bahsedilen garip...
  • darktower
    darktower, Havit gamenot m5 pro mouse başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Happy Hour'da ₺2000 veya altına düştüğü oldu. O fiyatlara önermem, alınacaksa indirim beklenebilir.
  • darktower
    darktower, Çözüldü✓ RX9060XT dusuk fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben beğenmedin gibi bir şey demedim, bana yazdıysan diye söylüyorum. Yukarıdaki kısımda sağdaki bellek tüketimi ise 15.8 GB gösteriyor yani sınırda...
    • 2026-02-05_00-28.webp
  • darktower
    darktower, Corsair Void Elite Rgb Wireless EQ ayarı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sırasıyla EQ APO ve Peace EQ uygulamalarını yükleyin. https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/...
    • 2026-02-05_00-19.webp
    • 2026-02-05_00-16.webp
  • darktower
    darktower, Çözüldü✓ RX9060XT dusuk fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fivem bir mod olduğundan bellek tüketimi normal GTA V göre yüksek oluyor. Yani Fivem için bu sistemin belleğini 32 GB yükseltmelisiniz. Ayrıca GTA gelişmiş...
  • darktower
    darktower, Asus rog delta 2 alınır mı?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bü bütçelere stüdyo kulaklığı ve dac almak daha mantıklı. https://www.sescibaba.com/dt-770-pro-250-ohm-8351...
  • darktower
    Kablosuz ürünlerde alıcı vb. kalitesi kadar da tam performansını alıyorsunuz. Açıkcası kablolu kadar net performans veren kablosuz kulaklık olduğunu...
  • darktower
    darktower, DarkFlash DC360mm sıvı soğutucu alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Boyaya da bilirsiniz bu arada. Ama dediğim gibi bu fiyata kule tipi soğutma daha iyi olur. Bütçe çıkıyorsa yukarıda önerilen ekranlı soğutucular güzel.
  • darktower
    geçen bi arkadaşta sormustu direk cmos varsa bios sıfırlayın ya da pil çıkararak yapılan kücük bi işlem var onuda yapabilrisiniz. 1770153897...
  • darktower
    Çok çabuk bozuluyorlar. Ben ₺1500 olan bir versiyonunu almıştım, o da bozuk çıktı. Amazon üzerinden iade ettim. Aslında bunların yağ kokusu yayma mantığı iş...
  • darktower
    iyi fiyat ama çabuk bozuluyor bunlar ve normal bi odaya asla yetmez. Masanıza koyarsınız süs olur anca.
  • darktower
    darktower, Throne Repel güç yönetimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır, hatta süresini biraz daha düşürün. Farenin uyku modu siz kullanmadığınızda devreye giriyor. Bırakın girsin şarj tüketmesin. Fare, klavye gibi ürünler...
Geri