Öylesine İncehesap'dan şunu topladım, benzer özellikler hatta bazıları daha iyi daha ucuza denk geliyor. Genel olarak İtopya, Gaminggen hazır sistem vb...
PSU fanını da değiştirebilirsiniz. Ben önceliği bellek tarafına ayırırdım. Büyük ihtimalle bellek fiyatları ucuzlamayacak ve daha garip markalar gelecek. Şu...
Sevene lafım yok da fiyatlar çok abartı ya. Önce bir satış yap, sonra üst düzey ürünler üretip marka algısından kazık satarsın. Bunlar başlangıçta hata...
Uzun süre kullanmaktan kopmuş terlik gibi şu tasarımlar. Tasarım kaynaklı içeriğe göre de pahalı her ürünleri. Ben açıkcası reklam verdikleri içerik...
Bence alın özellikleri de iyi. Gerçi tekrar baktım stokta yok diyor, siz almadıysanız biri almış gibi duruyor.
KB904L'yi ben de çıktığı zaman aldım. Galiba...
Ağalarını gamepade alıştır, çok daha keyif alırlar. Ben tüm yarış oyunlarını gamepad ile oynuyorum. Keza ETS2'yi de uzanıp türkü dinleyerek akıyor.
O tarz...
Manyetik klavyeye sadece rekabetçi oyun odaklı bakmak yanlış olur. Tuş basımlarını ayarladığınızdan her anlamda daha rahat oluyorlar. Yazım vb. için de keza...
Bu bütçeye uzun ömürlü bir klavye bulmanız zor. Stoğu olsa sarı switch Aigo klavyeler var, ama sıkışık diziliminden onu da önermezdim. Ayrıca bütçe ne kadar...
Mchose'de bahsettiğin scan rate yazıyor. Ama Varmilo'da da gecikmeyi önlemek adına 5 tane hall effect sensör var. Switch olarak da kağıt üstünde daha iyi...
Bağlantıda oyunu DX9 ile çalıştırmanızı önermiş. Eski Ubisoft oyunları çok sorunlu, stutter vb. yaşıyorsanız da PCGW sayfasına bakın rahat 30 tane falan...
Hell Let Loose genel olarak performans sorunları olan bir oyun. Bir de online olunca, FPS'i sadece sistem değil sunucunun kalitesi de etkiliyor. Atıyorum...