PSU konusunda bilgim yok. Soğutma uyumlu, önce soğutmayı alın ve düzgün bir macunla birlikte uygulayın. Sonra gerekli testleri yapın. Yine olursa PSU...
Sodium bunu yapabilir. Ayarları için birazdan MC girip bakacağım.
Ayrıca enerji önerileri kısmında şu ayarlar uygulandıysa geri alın. Geri almak için güç...
Euro Truck Simulator 2 aldığı 270 FPS bir videosunu atmasını ister misin? Bana abartı geldi açıkcası değer, çünkü DX9'dan DX11 yükseltilmiş bayağı sorunlu...
Anakartın çok giriş seviyesi, arkada PUBG açıkken bir de 4K falan video izliyorsan CPU, GPU tüketimi iyice artıyordur. Mesela şu an video açtım, tarayıcı...
Yabancı kaynaklara baktım, öyle dişe takılacak bir sorun oluşturmuyor. Ayrıca güncelleme geçen ay gelmiş, yeni fark etmeleri de garip geldi. Bazen yabancı...
Uzun süre işini görür iyi kulaklık. Kablo dolanma sorunu hariç iyi ürün. Dizüstü vb. kullanırken kabloyu dolanmasın diye biraz sağdan, soldan geçirerek sana...
Yani o fiyatlarda yerelde orta seviye laptoplar oluyor. Ses kartları iyi olmuyor. Keza fiyatların yüksekliğinden, üst seviye dizüstüler yerel pazara...
Baktım maalesef FPS sorununu çözecek bir şey önermiyor. Kullandığı sistemde üst düzey bileşenler var. Yani X3D ile o FPS'leri alması normal.
İnce ayarlar...
LoL aşırı eski bir oyun, belirli FPS'in üstüne çıkmıyor veya çıksa saçmalayacağından geliştiriciler sınır koyuyor. Ayrıca LoL'de fare Hz yüksek olması bile...
Sistem için bağlantıda önerdiğim güncelleme kontrolü ve ince ayarları uygulamanı öneririm.
https://forum.donanimarsivi.com/posts/10814025/
CS2 için şu...
Valorant, Minecraft falan oynayacaksan iş görür. Bu sisteme yatırım falan da yapılmaz.
Ama parça değiştiririm diyorsan AM4 bir anakart, işlemci alabilirsin.