Asıl tam tersi AMD elleşmen lazım. Nvidia bu kadar karışmıyor mesela oyuna. DLSS, Reflex'i falan hep oyunlardan açıyorsun.
AMD gereksiz karıştığından çoğu...
Ekran kartı ayarlarına bak ıvır zıvır ne açıksa kapatıp öyle dene. İşte motion fluid, amfm, anti lag, radeon chill ne varsa işte özelliklerde bir kapatıp dene.
Çalıştırmayacaktır, çalıştırsa bile oynanamayacak seviyede olur. Ama bu sistemde Secure boot'u açabileceğiniz bir anakart olduğunu sanmıyorum. Valorant...
FC oyunları bilgisayarda genel olarak sorunlu. Gerçi konsolda da sorunludur da, orada 30-60 FPS sabit ve bir miktar da kaliteden kısıp sunduklarından...
Fason üretimde ucuz farelerde sorun çok oluyor. Klavye ve kulaklık alınabilir.
Ben Rampage ve Gamepower'ı şu sebepten kulaklık tarafında önermem. USB yani...
Ben de orada kredi kartı kayıtlı olanlar yazdım. Celallenmeden önce bir okusan.
Mesela benim TOD hesabında kart kayıtlı duruyor. Hangi kart olduğuna...
Siz yine de kredi kartınız falan kayıtlıysa denemeyin. Bunların sistemler Turkcell, Türk Telekom vb. ile aynı. Ödemeyi çekmek için 500 tekrar yapar ve büyük...
Bana fan sesi veya elektirik kaynaklı bir ses gibi de gelmedi. Çok eski bir masaüstü bilgisayarımın, PSU'sunda elektrik kaynaklı bir ses olurdu. Onu hiç...
PSU koruma moduna alıp sizi böyle bir angaryayla uğraştıracağını sanmıyorum. Elektrik kesintisi sık yaşanıyorsa, PSU'nun kalitesinden bağımsız kesintisiz...
Sistem özellikleriniz nedir?
Sadece Valorant'da mı yaşanıyor?
Belki Valorant'ın anti hile uygulaması ile çakışan bir yazılımınız vardır ve hile koruması...
Hangi oyun?
Hangi sistem?
Ayrıca şu konudaki yönergelere uyarak sizde güncelleme kontrolü ve ince ayarları yapın. Yazılımsal bir eksik varsa çözecektir...