Ya bu arada davalık olursanız paşa paşa uyarlar. Uymama sebeplerini anlıyorum o kadar zarara girecek bir satış döngüleri yok. Bence kendi ürünlerini iyi...
Genelde internete şikayetler daha çok yansır. Bir sürü insanı da mutlu ettiler. İnsanlar sorun yaşayınca doğal olarak çözüm bulamadıklarında, başkası da...
Longteng yıkamadan güzelce temizleyip kullanırsan gayet iyi mouse pad. Ama bütçen ₺1500 kadar çıkıyorsa Kensei veya Wrait Spirit of Aim de önerebilirim. Şu...
Asıl tam tersi AMD elleşmen lazım. Nvidia bu kadar karışmıyor mesela oyuna. DLSS, Reflex'i falan hep oyunlardan açıyorsun.
AMD gereksiz karıştığından çoğu...
Ekran kartı ayarlarına bak ıvır zıvır ne açıksa kapatıp öyle dene. İşte motion fluid, amfm, anti lag, radeon chill ne varsa işte özelliklerde bir kapatıp dene.
Çalıştırmayacaktır, çalıştırsa bile oynanamayacak seviyede olur. Ama bu sistemde Secure boot'u açabileceğiniz bir anakart olduğunu sanmıyorum. Valorant...
FC oyunları bilgisayarda genel olarak sorunlu. Gerçi konsolda da sorunludur da, orada 30-60 FPS sabit ve bir miktar da kaliteden kısıp sunduklarından...
Fason üretimde ucuz farelerde sorun çok oluyor. Klavye ve kulaklık alınabilir.
Ben Rampage ve Gamepower'ı şu sebepten kulaklık tarafında önermem. USB yani...