Rust gibi oyunlar bellek ve VRAM'i su gibi içerler. Geçenlerde bir arkadaş değerlerini attı, ekran kartının 16 GB VRAM'ini bile aşıyordu oyun. Aştığı zaman...
Sanal bellek yükte olması önemli bir sorun değil. Ama stutter vb. çözmek adına bu sisteme bir adet 16 GB bellek iyi olacaktır. PUBG'de yerinde saymıyor ve...
Başka bir antivirüs kullanıyorsan veya Defender sil tarzı bir araç kullandıysan yaşanır. Başka bir antivirüs denetimi ele aldığından Defender'ı kapatır...
Bu fiyata kablosuz veya bluetooth önermem. Bluetooth hikayeli oyun oynuyorsan iş görür de çoğu zaman gecikme yaşatır. Bu fiyatla Fuxi H3 var, ama mikrofon...
Bu test önemsiz, zaten doğru değer de sağlamıyor.
CS'de FPS sunucuya, oyun içindeki oyunculara vb. göre değişiyor. Bu testte yerel bir oyunda botlarla...
Havit salı indirimlerinden şu ürünü ₺400 civarına almıştım. Daha önceden Redragon GS500 vardı. O da 5w5 gibi gözüküyor kağıt üstünde, ama bunun sesi ve...
Sinek kaydı için alıyorsanız başlığa gerek yok. Oneblade sinek kaydında şu an en iyi ürün olabilir. Elimde çok önceden aldığım Braun seti var, şu an üretimi...
Bu tarz durumlar geldiğinde, sürekli oynadığın tarz oyunları salabilirsin. Ben genelde ya online oyun oynuyorum ya da MyAbandonware eski oyunları indirip...