Ben hiç oynamadım, Twitter haberlerinde 2025 yol haritası dahilinde konuşulduğunu biliyorum. Videoda da değinmişler. Güncelliyorlar yani öyle bırakmıyorlar...
TV+'ım var (tarayıcıdan kullanıyorum daha çok) görüntüsü HBO Max ile aynı. Reklamlı pakette 1080P, TV+'da da 1080P veriyor. 4K vb. için HBO premium paketini...
TV+ gibi şeyleri farkında olmadan sürekli zamlıyorlar. Açıkçası 2-3 avantaj için alınmasını saçma buluyorum. İyi bir hizmet de değil. HBO Max için HB...
Ping önemliyse geçmeyin. Sansüronline lafı boşuna değil. Görüp görebileceğiniz en kötü portları olan firmadır. Yayıncılar yayın yaparken sürekli sorun...
Ben Batu'dan (Videoyun) OC vb. yapılacaksa Asrock kartlarda yanma muhabbeti duymuştum. Açılmamışsa Amazon vb. iade edip, yerine farklı marka alınabilir.
Ben de bunun kare versiyonu var. Öneririm, 90x40'ını da hediye etmişlerdi. Ama masamda 90x40 için maalesef alan yok o yüzden deneyimleyemedim. Hybrid mouse...
Risk alayım, farklı bir şey deneyim dersen Dareu'nun şöyle bir faresini satışa getirmişler. Idefix üzerinden alırsan taksit imkanı da var. Gaminggen...
İçinde ucuz sensörler oluyor. Eskiden Rampage, Frisby, Gamepower vb. sattığı, hepsi birbirine benzeyen mouselardan çok farkı olduğunu sanmıyorum. FPS...
Laptoplarda da genelde Realtek'in giriş seviyesi ses kartları oluyor. Hoparlörden bağımsız üst konuda attığım Realtek ayarlarını uygulamanızı öneririm. Jak...