Fifine H3 jak bir kulaklık, jak kulaklıklar iyi ses kartı yoksa açıkçası ₺1000 altına satılmalılar. Çünkü Çinlilerin giriş seviyesi ses kartları bile, 50...
H2230 çok giriş seviyesi, o fiyatlarda genel fason üretim tasarımlar kullanılıyor. Yukarıda atmadım ama H2002P'ye de şans vermeni öneririm. Yukarıdaki...
Bu fiyatlara kablosuz ürünler iyi olmuyor. Görseldeki Rampage ve Gamepower ise kulak kısımları hareketli değil. Kafaya baskı yapan yerden çok, kulak pedi...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html
Yine aynı satıcı N11'de daha ucuza satıyor, üstteki...
Sadece yıkım geldi hocam. 2018 den beri oynadığım oyun biliyorum. Yıkım vs arazinin daha yıkılabilirliğini getirdiler. Oyun halen sapına kadar UE4. Sadece...
Bütçeyi biraz artırıp şunu alın. Aynı fason üretimin Rampage'ini iki yıl kullandım, bir sorun da yaşanmadı. Farklı klavyeye geçince emekliye ayırdım...
Destekliyorsa Fifine Genie içinde gösterir. Ürünlere göre ayrı uygulama sunmuyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla da uygulama tarafında bayağı yetersizler...
İkisi de çakıyor. Modem kiralamayı sadece küçük firmalar yapmıyor. Türk Telekom, Turkcell, Kablo NET ve Digitürk, bunlar yandaşlar tarafından yönetilen...