darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Gaming kulaklik 2000 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://forum.donanimarsivi.com/konu/giris-seviyesi-is-gorur-kulaklik-onerisi.1202183/#post-10818382
  • darktower
    darktower, UNLOST Tebilon Sistem Tavsiyeleri Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Taksit imkanı sadece HB sisteminde var. O sisteme kart vb. açmakla uğraşana kadar stok bitebilir. Benzer sistem 44K var...
  • darktower
    darktower, Glorious model o3 8k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kablosuz farede RGB en gereksiz şey. Pil RGB açıkken su gibi biter. Yedek batarya sistemi olsa da, açıkçası 2-3 ışık için pillerin ömrünü kısaltmaya değmez...
    • 2026-02-28_11-06.webp
  • darktower
    darktower, Mouse Önerisi İstiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    DPI çok da önemli değil. Çoğu kişi 800-1800 arası kullanıyor. Ayrıca indirimlerde ₺2000-2500 arasına satmışlardı. O fiyat verilmez yani. Akakçe bakarsanız...
    • 2026-02-28_10-47.webp
  • darktower
    darktower, Hangi kulaklık daha iyi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bass tarafında oyuncu kulakları genelde tırt oluyor. Sebebi ise ayak sesleri için yanlışım yoksa bassın daha düşük olması avantaj sağlıyor. Bunların...
  • darktower
    darktower, Kablonet için modem önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kendim de kullanıyorum, öneririm. Wifi 6 destekli, yazılımı da piyasada görebileceğiniz en başarılı ürün...
  • darktower
    ATK Neptune N9 alın. Diğer ikisi aynı kalitede ürünler değiller. ATK'nin Mercury kulaklığını kullandım, ₺2600 mü neye almıştım. Ses kalitesi vb. ATK'nin...
  • darktower
    Şuan 8 gb mi var eğer öyleyse normal
  • darktower
    darktower, Yardım Kullanımın böyle olması normal mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sorun yok. Büyük ihtimalle işlemlerde tarayıcı (Chrome vb.), Discord, Spotify, Steam vb. çalıştırıyorsunuz. YouTube'da 4K bir video izlemek bile 350-500K...
    • 2026-02-27_21-11.webp
    • 2026-02-27_21-14.webp
  • darktower
    darktower, 6Bin TL'ye Manyetik klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/748764/varmilo-minilo75-he-siyah-75-gateron-magnetic-jade-pro-manyetik-switch-hall-effect-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  • darktower
    darktower, Kaliteli mouse pad önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O bütçeye poron taban bulman imkansız. Wraith 50x50 sert poronlu şu mouse padi var. Fiyatı ₺2500...
  • darktower
    Enhancedin optimizasyonu daha iyi. Patates bilgisayarın olsa bile gta 5 premiuma kıyasla enhancedde daha fazla fps alırsın. Ayrıca rtx dlss frame gen var...
  • darktower
    darktower, 2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence yok, istediğiniz sonuçları vereceğini sanmıyorum. Yukarıda önerdiğim ₺600 ürünün cipsetini çoğu USB girişli kulaklık kullanıyor. Onu denemek daha...
  • darktower
    darktower, Mousem webte 8k Hz çıkmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Doğru ölçse de donanıma ve ürünün alıcısına bağlı 8K Hz istikrarlı da alamayabilirsiniz. Doğal olarak 8K Hz işlemciye yük bindiriyor, eğer işlemci güçlü...
    • 2026-02-27_01-19.webp
  • darktower
    darktower, 2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten...
Geri