Kablosuz farede RGB en gereksiz şey. Pil RGB açıkken su gibi biter. Yedek batarya sistemi olsa da, açıkçası 2-3 ışık için pillerin ömrünü kısaltmaya değmez...
DPI çok da önemli değil. Çoğu kişi 800-1800 arası kullanıyor. Ayrıca indirimlerde ₺2000-2500 arasına satmışlardı. O fiyat verilmez yani. Akakçe bakarsanız...
Bass tarafında oyuncu kulakları genelde tırt oluyor. Sebebi ise ayak sesleri için yanlışım yoksa bassın daha düşük olması avantaj sağlıyor.
Bunların...
ATK Neptune N9 alın. Diğer ikisi aynı kalitede ürünler değiller. ATK'nin Mercury kulaklığını kullandım, ₺2600 mü neye almıştım. Ses kalitesi vb. ATK'nin...
Sorun yok. Büyük ihtimalle işlemlerde tarayıcı (Chrome vb.), Discord, Spotify, Steam vb. çalıştırıyorsunuz. YouTube'da 4K bir video izlemek bile 350-500K...
Enhancedin optimizasyonu daha iyi. Patates bilgisayarın olsa bile gta 5 premiuma kıyasla enhancedde daha fazla fps alırsın. Ayrıca rtx dlss frame gen var...
Doğru ölçse de donanıma ve ürünün alıcısına bağlı 8K Hz istikrarlı da alamayabilirsiniz. Doğal olarak 8K Hz işlemciye yük bindiriyor, eğer işlemci güçlü...
Bunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten...