Bellek tüketimi ne kadar? Bu sisteme yükseltme yapma imkanınız varsa, eldeki 2x8 GB kiti satıp 2x16 GB kit almanızı öneririm. İşletim sistemi, arka plan...
Akvaryum mesh kasalara göre daha sıkıntı ya, havayı alıp atması için fanların düzgün yerleştirilmesi lazım. Ben mesh kasada bu sorunu yaşıyorum.
En azında...
Bu sorunu anakart ısınmasından yaşıyordum. Benimle aynı sorunu yaşadığını anlamak için kasanın yan camını açın. Açık kısmı da masa vb. çok yaklaştırmayın...
BF6 gibi sunucuları berbat, hitreg sorunu tam anlamıyla çözülmemiş ve input tarafı kötü bir oyunu ultra oynamanızı önermem. FPS'den bağımsız BF'nin oyun...
Dediklerimi yaptıktan sonra test edip geri dönüş yapın.
O konuda paylaştığım konuya gidip yazılımsal her şeyi yapın. Çoğu zaman insanların gözünden kaçıyor...
Kasanın yan camını açık değilse açın ve bir miktar aralık bırakın. Hem sıvı soğutma (kasayı soğutmaya bir etkisi yok) hem de mosfet soğutucusu olmayan bir...
Havit kulaklık tarafında 2-3 modelinde hiç sorun yaşamazsın. H2002P kulak pedleri oynar ve ped bayağı rahat ağrı yapmıyor.
Havit'den klavye, kulaklık ve...
Bağlantıda önerdiklerimi harfiyen uygulayın.
https://forum.donanimarsivi.com/posts/10814025/
Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın. Rust için bu...
Geçen sene yeşilini indirimden ₺1500 aldım. Şu anki ₺2100'den başlayan fiyatı hak etmediği gibi, ₺1500 bile fazla. Kulak pedi hariç malzeme kalitesi çok...