MSI öneririm, bütçe o kadar çıkmıyorsa Asus da iş görür. İkisinde de iki m2 slotu ve mosfet soğutucusu var. MSI soğutma biraz daha iyi, daha güncel bir kart...
LoL için FPS'ler normal, 2009 civarı geliştirilen DX9 temelli bir oyun. Yüksek FPS'de çalışacak animasyonları falan yok. Antreman modunda da FPS limiti...
Tarayıcı sorunlarını ara sıra yaşıyorum. Genelde yapılan ince ayarlar, Windows güncellemeleri veya biriken çerezlerden de olabiliyor. Hiç kullanmadığınız...
8,000 Hertz tamamen bir pazarlama yöntemi. Niye 10 değil de 8 diye düşündün mü mesela hiç? Çünkü daha üstünü sistemler desteklemiyor. Desteklemedikleri...
CS2 FPS istikrarsız zaten, %1 FPS maksimum aldığınıza göre çok düşük oluyor. Ben de 5700X ile 360'ları görsem de çoğu zaman 170-240 FPS arası alıyorum...
Sorması ayıp 4060 ti ile hangi oyunu açmak istedin de açılmadı ki 55 bin liranı israf etmeyi düşünüyorsun, o parayla yatırım yap 2027 sonu 6000 serisi kart al.
Ne Nova 1 ne de Razer BlackShark V2 X ne de Fifine H3 alınmaz. Bunlar jak kulaklık ve genelde de ülkede satılan hazır sistemlerin anakartlarındaki ses...
Taksit olur diyorsanız Kensei ve KlasseGear alınabilir. Amazon, Hepsiburada (KlasseGear galiba burada yok) ve Trendyol'da satışları var.
Uygun fiyatlara...
Havit H2002P alıp, %30-50 civarında kullanırsan dışarıya ses gitmeyecektir. Zaten ayarları yapılınca bu ses seviyelerinde bile şiddetli diyebilirim. Tabii...
Fiyattan çok satıcı önemli. Tahminen o fiyalara denk geliyor.
Bağlantıdaki Teknobiyotik satıcısı güvenilir, bence Mx-4 alın. Ayrıca yukarıdaki görselde...
Arkadaşın attığı veya şu ürün de alınabilir.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-x-120-refined-se-fiyati,341708426.html