Zaten öneri amaçlı yazmamıştım, deneyimi aktardım. Büyük ihtimalle EvoX daha iyi ürünler var. Ses kartını ama varsa bütçeniz ₺3000 falan bir tane almanızı...
Wraith EvoX almıştım. Lütfen ses kalitesi vb. hakkında sormayın hiç anlamıyorum. BF6 ve CS2 hariç, oynadığım çoğu oyunda ses kasmada gayet yeterli sadece...
Bunlar kafa dağıtmalık değil, tam tersi kafa yakmalık. Stardew'de bile zamana, tarihe vb. göre yarışıyorsun. Kitlesi alınmasın ama doğru zamanda çıktığından...
Soğutucuyu Phantom Spirit 120 SE alın. Peerless göre daha iyi ve X3D genelde bunu öneriyoruz. Ayrıca Phantom Spirit gibi 7 borulu ve daha şekil, ısı vb...
Yukarıda attığım konudaki Realtek ses sürücüsünü yükleyin. Yüklemeden önce DDU yazılımı ile ses sürücüsünü kaldırın. Ayrıca orada ekolayzer ayarı gösterdim...
Fason üretim, hatta marka ve isim bile Aula'dan çakma. Adamlarda marka oluşturacak vizyon yok. Ekran çok önemli bir şey değil, onun yerine Aula markasından...
Soğutucu önermiyorum. Bağlantıda yıllarca dizüstü kullanarak uyguladığım yöntemleri anlattım. Genel olarak okuyup, bazı şeyleri alışkanlık edinmenizi...
FC oyunlarının optimizasyonları genel olarak kötü. Zaten ana oyuncusu konsolda olduğundan 30 veya 60 FPS oynuyorlar, oyunu da bu FPS'lere göre yapıp...