Abi ben speed önermem ya hissiyatı hiç hoş değil. Çok da hızlı, bence orta yumuşak (control speed arası) veya tamamen control al. Blitz speeddi bu arada...
Kensei veya Wraith Spirit of Aim bakılabilir. KlasseGear da kötü değil, bakmayın forumdaki zımpara mevzusunu başlatan (başka forumlarda) arkadaşın kullanıcı...
Ben taksit ile Kensei alırdım. Şimdi Porge denedim ama uzun süre kullanmadım, dolapta duruyor. Bence ne XRades ne de Porge ₺500 üstü eden ürünler değiller...
Taksit uygun diyorsan bu ikisinden istediğin modeli al. Gosu olan 50x50. Amazon 3-4 ay peşin fiyatına taksit sağlıyor. Kensei ilk önerim, yüzeyi bence...
Ben yerinizde olsam Hawk ve ExVega ürünlerine de bakardım. Bunlar da Çin üretimi büyük ihtimalle, ama Porge ve XRades gibi aşırı giriş ve orta seviye...
Çin'de ürettiriyorlar, bence pahalı satıyorlar. Malum site kapanınca birden yeni modeller ve farklı boyutta ürün satacakları tuttu. Temu'da daha iyi...
Amd 7000 serisinden beri baya serin o konuda çok iyi. Ama yazılım driver konusunda halâ rezalet. Bf serisini severim bf6 yı da ön siparişte aldım. 7700xt...
Hala amd nin sorunları geride kaldı ben hiç sorun yaşamıyorum diye saldıranlar var bide forumda. Geçmiş olsun hocam umarım bi önce sorunlarınızı çözersiniz...
Vatan bu tarz bir indirim yapmadığı veyahut elime para geçmediği müddetçe zaten yeni bir karta geçemem. Yaşadığım sorunlar genellikle yazılım kaynaklı dahi...