darktower isimli üyenin son etkinliği

• darktower
    darktower, Yardım 1500-3500₺ Arası Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Çinli gözüyle bakarsanız Rampage, Gamepower vb. de eleniyor. Ben tasarımı hoşunuza gittiğinden, benzer fiyata özellik ve switch olarak daha iyi olduğundan...
  • darktower
    darktower, Yardım 1500-3500₺ Arası Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Renk önemli değilse bence bu fiyat aralığına Rampage Zenith daha mantıklı. Tuş tasarımı benzer ve özellik olarak bahsettiğiniz üründen kağıt üstünde daha...
  • darktower
    darktower, Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu arada KlasseGear'da ATK ürünleri satmaya başlamış. Wraith güvenmiyorsan (Amazon, HB vb. kadar destek sağlamıyorlar doğal olarak) Amazon üzerinden de A9+...
  • darktower
    darktower, Kule tipi soğutucu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Phantom Spirit öneririm. Bütçene göre yukarıdaki arkadaşınkine benzerini de alabilirsin. Assasin'e göre fazladan borusu var...
  • darktower
    darktower, 8k hz mouse takılmaları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Farede Hz oranı işlemciye yük bindirir. O işlemcide 1K Hz üstüne çıkmanın bir mantığı yok, 2K Hz belki olur ama şöyle düşün 1K Hz fareyi hareket ettirince...
    • 2026-04-01_21-10.webp
    • 2026-04-01_21-10_1.webp
  • darktower
    darktower, Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Görseldeki ürünlere benzer şeyler zamanında kullandım. İnanın görünüm dışında parmağı falan desteklediği yok. Yani bunlar yerine bileğinin konforu vb. için...
  • darktower
    Uygun olsa da önermiyorum. Şimdiden 5G geçip internet paketi biten bir sürü Tweet okudum. Bu ülkede yüksek hız kotalı faturalarda gizli zamdan farksız...
  • darktower
    Mağazadaki %50 indirimli hali > internet piyasasındaki fiyatı olur kesin.
  • darktower
    darktower, 1000tl ye mouse + masuepad + klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şu dönemde bu fiyata ucuz ve düzgün ürün arayan varsa, bu üçlü alınabilir. Bütçe klavyeden dolayı ₺149 aşacaktır...
  • darktower
    darktower, mouse - mousepad - Ve klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bilgisayarı aç, valorantı çalıştır dışında bir şey yapmayan biri değilseniz, %60 klavye kullanımı eziyet denedim. Fonksiyon tuşlarını çoğu oyunda veya...
  • darktower
    darktower, 1k Bütçe ile Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Mekanik için bence bütçe ₺2000 civarına çıkmalı. Bu bütçelerde alacağın ürünlerin switchleri yağlanmamış, yay vb. kaynaklı ses çıkaran, çift basma sorunu...
  • darktower
    %15-20 ne ya. Ütopik sayılar yok öyle bişey. Xmp profilinde 65.9 civarı ns gecikme aldığım ramleri sıkı-extreme arası ayarda 58.3 e düşürdüm. %10-11 en...
  • darktower
    darktower, Öneri Elimdeki ramin büyük eksisi varmıdır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır, fiyatları düşmediği sürece de geçmeyin. Gecikme hızdan daha önemli bu arada. DDR5'de olsa çift kanal bellek halen daha istikrarlı onu da belirteyim...
  • darktower
    darktower, 1500TL Mousepad önerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Poron masaya yapışan alt kısmı. Daha iyi tutunmasını sağlıyor. Ama dediğim gibi denemediğimden yüzeyinde fark var mıdır bilmiyorum. Speed sevmediyseniz...
  • darktower
    darktower, mouse - mousepad - Ve klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne oynarsanız oynayın %60 klavye önermiyorum. Bağlantıdaki üçlüyü alabilirsiniz. Kod olarak da Mirliva kullanabilirsiniz...
    • 2026-04-01_02-29.webp
Geri