Bu arada ₺2500 Simgot falan da var. Ona da bir bak. Ben zaten EvoX kendim kullanıyorum, biraz ağır ve kulağa takması da zor. Farklı IEM kullanınca o kısmı...
Bu ikisinde Longteng. Ama daha iyi mouse padler var, ben olsam Wraith alırdım.
Wraith mouse padini öneririm. Hybrid olanın kırmızı ve beyaz tasarımı...
EvoX konusunda bir şey diyemem. O fiyata daha iyileri var diye biliyorum. Ben EvoX daha uygun fiyata ve denemek için aldım. Şu an olsa başka IEM alırdım...
Type-C olanda ses kartı var. Ses şiddeti ve kalitesi daha iyi olur. Diğerini anakarta takacağından, seste titreme ve parazit olur. O yüzden jak alırsan...
Kablosuz IEM'ler airpods seviyesinde pahalı olur. Şu an yerel sitelerde kablosuz IEM görmedim. Zaten sesi kaliteli verebilmesinin olayı kablolu olması...
Type-C sürümünde ses kartı var.
https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=49450182836417
Bu arada IEM kulağı bence ağrıtmıyor...
Farelerde Hz çok önemli değil, RGB gibi bir şey. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor zaten. Kullanıcılar da destekleyen oyunlarda 2-4K Hz kullanıyor en...
Teknolojiyi kullanan oyun yok diyorum dostum ahraz mısın? Kaldı ki kol teknik ve sağlamlık olarakta sınıfta kalıyor. Kafanı kumdan çıkar biraz forum gez, ne...
Fanboyluk yapmaya gerek yok. Benim evimde de ps5 pro var dualsense bende kullanıyorum, bilmediğim kol değil. Bir kaç oyunda düzgün hakkını vererek çalışıyor...
Çinliler ortalama 3 yıl önce falan ürünleri artık en uygun değil kaliteli de üretme konusunda devlet nezdinde kararlar aldılar. Artık Amerikan ve Japon...
İkisi de pc için alınması en mantıksız kollardan. Xbox kollarda da drift sorunu oldukça yaygın size denk gelmemiş. Bütçe yeterliyse Gamesir G7 Pro tavsiye...