Bu bir sorun değil. SSD'ler kullanıma göre sağlığı düşer. Ona yazdığın oranda veriyi buna yazarsan da benzer oranlara düşecektir. Bu belki bir tık daha...
Dizüstünün en dolu paketine bile oyun cihazı olarak bakmayın. Masaüstü bilgisayar ve konsollara göre en karmaşık aletler. Basit kullanıcı için oyun olanları...
İdeolojik olmaya gerek yok. İki şirkette kimsenin hayrını düşünmüyor. İki şirketide öldürürcesine rekabet etmeye zorlamalıyız. Anca böyle fiyatlar ucuzlar...
Ben tam tersini daha çok görüyorum, adam 5070 alacak ısrarla 9070XT al diyorlar şöyle iyi böyle iyi diye adam da güvenip alıyor. Sonra Nvidia kartla hiç...
Şu da yeni aklıma geldi. Üst mesaja eklemek yerine videoyu atayım. Sabit FPS, GPU kullanımını azaltacağından gecikmeyi de azaltmaya yarıyor. Videoda...
200 hz monitörü ve her oyunda 300+fps alabilen birisi olarak bende oyunlarımı 100-120 fps civarlarına kilitliyorum. Hikayeli oyunlarda daha hem fazla fps'in...
FPS oyunu oynuyorsan 100-120 üstü yeterli. Diğer oyunlarda 60 FPS sabitleyip oynayabilirsin. Gamepad kullanmak sıkıntı değilse de çoğunu gamepad ile...
M75 kağıt üstünde özellikleri daha iyi. Açıkçası A9 Plus bütçe çıkmıyorsa ben düzünü almazdım. Yani ben burada Corsair alırdım.
Bütçe çıkıyorsa ₺2000...
Harici dac kullanmıyorsan dip ses normal, kulaklıkla ilgisi yok. Ancak onun dışında ben de iyi olmadığını düşünüyorum.
Apple dac (10 dolar) ile dx1 dac amp...