Genelde AAA oyunlar RT ayarlarındaki piksellenmeyi çözemiyorlar. DLSS tarafında 4.5 uygulamadan zorlamak ayrıca çözüm sağlıyor. AMD tarafında çözümü var mı...
Şu bağlantıdaki görsele göre bir ürün alabilirsiniz. Özellikleri kıyaslayın veya isterseniz arkadaşı takip edip sorun yardımcı olacaktır. Hatta forumda da...
Masaüstü PC gibi bir üretim ve satışı yok. Çoğu eski dizüstülerden çıkarılıyor. Satışı varsa da çok az var. Dizüstü üreticileri maliyet düşük olsun diye de...
BIOS sıfırlayın ve bağlantıda önerdiklerimi yapın.
https://forum.donanimarsivi.com/posts/10814025/
Bu arada CS2 çok istikrarlı bir oyun değil. Halen...
Hayır etkilemez.
Sata SSD hızları bile oyunlar için gayet hızlı. Gen3 bile oyunlar için fazlasıyla yeterli, Gen4 veya Gen5 bence oyun için bilgisayarı...
Bunlarda sadece Türkçe kelime olan 3-4 tuşu değiştiriyorlar. Üst taraftaki tuşları Global'e üretilen klavyeler ile aynı oluyor genelde. Tekrarlıyorum...
GameRaider K1 HE. Manyetik switch daha uzun ömürlü, düz mekanik klavyeler gibi çift basma veya içindeki lehimin kırılma ihtimali yok. Mıknatıs sistemi ile...
Türkçe keycapsli klavye bulmanız biraz zor. Monster, Rampage ve Gamepower yapıyor, onlar da ürünün değerine göre pahalı satıyorlar. Fiyatı atıyorum ₺3...
Servis sağlayıcınız ne?
Sansüronline mesela testlerde iyi olsa da oyunlarda port sorunlarından berbat bir deneyim sağlıyor. Binamda fiberi olmasına rağmen...
Termal macun yenilemesi yaptınız mı? Yapmadıysanız yapın. Takılmalar genelde ısınma yüzünden olur. Ayrıca en aşağıda bıraktığım konudaki dizüstü için olan...
Değer ama %60 önermem belirteyim. Her türlü fonksiyon tuşları lazım oluyor ve o tuşları FN+ kombinasyonu ile kullanmak eziyet.
Tasarım, switchler farklı ve...
Bir de geliştirmeler kısmı ve bazı kulaklıklarda düzeyler veya düzeyler ve geliştirmeler arasında kulak bassını artıran bir ayar oluyor. O açıksa onu 0'a...