NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,800 Reaksiyon skoru 710 21 Mayıs 2026 #1 Arkadaşlar hep goruyorum ram indirimi cart curt ama hiç sodimm indirim yok neden sizce?
Miragess 80+ Bronze Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 1,668 Reaksiyon skoru 739 21 Mayıs 2026 #2 Talep olsa da üreticiler çok az miktarda ürünü arz etmiyor, ihtiyacı olan kişi sayısı zaten sınırlı onlarda mecbur düz fiyattan almak zorunda kalıyor.
Talep olsa da üreticiler çok az miktarda ürünü arz etmiyor, ihtiyacı olan kişi sayısı zaten sınırlı onlarda mecbur düz fiyattan almak zorunda kalıyor.
darktower 80+ Silver Katılım 17 Eylül 2025 Mesajlar 2,534 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 824 21 Mayıs 2026 #3 Masaüstü PC gibi bir üretim ve satışı yok. Çoğu eski dizüstülerden çıkarılıyor. Satışı varsa da çok az var. Dizüstü üreticileri maliyet düşük olsun diye de bu ürünleri harici satmıyorlar, sadece ürün içlerinde kullanıyorlar.
Masaüstü PC gibi bir üretim ve satışı yok. Çoğu eski dizüstülerden çıkarılıyor. Satışı varsa da çok az var. Dizüstü üreticileri maliyet düşük olsun diye de bu ürünleri harici satmıyorlar, sadece ürün içlerinde kullanıyorlar.