Senin işlemcinde 16 MB önbellek, arkadaşında 32 MB var. FPS farkı buradan geliyor. Valorant, CS2 için DDR4'de 5600, 5600X veya 5700X falan alman lazımdı.
Spesifik bir önerim yok, daha önceden type-c uzatma kablosu kullanmadım. Ama marka olarak Veggieg güvenirim. Yani 1 metre yetiyorsa ₺500 küsüre denk...
Tam olarak aradığın boyutta yok, ama 90x40 şu ürün var. Bunların sarı olanı control, ama yerelde satıldığını hiç görmedim. CS2 için dengeli de işini görür...
Buna tam olarak katılmıyorum ya. Maalesef Mchose, ATK vb. ₺2500-3000 ürün satarken, ilgiyi görünce fiyatları ₺3500-4000 sürdü yerli esnaf. Düşük fiyatlarda...
AI falan sormuyorum, bir de gözlemlerime kendi kafasına göre hikaye uyduruyor. Hiç uğraşamam engelledim.
AMD ısındığı dönemlerden dolayı AM4 laf yapan...
Delta Force aklımda kalan örnek, inanın abartmak için demiyorum. UE ile oynadığım hikayeli oyunlarda bile Intel işlemciler sorun yaşıyor. Evet o konuda daha...
Yazılımsal değil işte bayağı tartışmalar var. UE'nin bazı sistemleri AMD işlemcilerde daha iyi çalışıyor. O sisteme ya Intel ayak uyduracak ya da bir ara...
Intel'in UE oyunlarındaki sorunlarını da unutmamak lazım. Şu an UE ile çıkmış Delta Force (optimizasyonu iyi) oyunda FPS'im bok gibi diyenlerin %80'i Intel...