Yardım 90x50 / 100x50 Civarlarında Control Mousepad Önerisi.

TigerAxe

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar,

CS ağırlıklı oynuyorum ve kontrol odaklı, güven veren bir mousepad arıyorum. Boyut olarak 90x50 veya 100x50 tercih ediyorum. Daha büyük olabilir, ancak bu ölçülerin altına düşmesini istemiyorum.

Bütçem: 2000-3000 TL civarı.

Aradığım özellikler:
  • Control ağırlıklı yüzey
  • Uzun kullanımda yıpranmanın aşırı olmaması
Ekstra olarak, yıkandığında renk salma, dikişlerde açılma veya kısa sürede yıpranma gibi problemler yaşatmaması benim için artı olur; ancak olmazsa olmaz değil.

Kullanıp memnun kaldığınız modeller varsa deneyimlerinizi ve artı/eksi yönlerini paylaşabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Tam olarak aradığın boyutta yok, ama 90x40 şu ürün var. Bunların sarı olanı control, ama yerelde satıldığını hiç görmedim. CS2 için dengeli de işini görür. N11 veya Pazarama gibi yerler kupon veriyor, alacaksanız oralardan daha ucuza alın.

Kullanmadım, ama bu SS yeni ürünleri. Yani eski ürünleriyle arasında net olarak fark var. Yıkanma tarafını biraz araştırın, genelde yüzeyi böyle mouse padleri yıkamak tam tersi sonuçlar veriyor. Kumaş sprayi ve mikrofiber bez ile silinmesi öneriliyor genelde.

2026-06-16_15-00.webp

Kare mouse pad tarafında daha çok seçenğiniz olduğunu da söyleyeyim. Fare için 48x40 veya 50x50 bir kare mouse pad, klavye için de ₺150-300 düz bir 70x30 siyah mouse pad iş görür. Hatta hoş gözüksün diye klavye maltları da var. Mouse pad gibi değiller ama daha küçükler ve keçeden yapılıyor.

Geri