Benim aldığım ürün de yarın gelir. H2002P, H2002U PRO, H2002BG ve Razer BlackShark V2 X göre kıyas yaparım. Bu dörtlüden Razer daha rahat ama ses kalitesi...
Bim vb. alınan plastik kokanların yüzeyi kumaş değil plastik. Bu fiyatlara alacağın çoğu mousepad aynı olacak. Urzuva ve Helixsun, KlasseGear PRO'ya göre...
Ahmet'in attığı ayar büyük ihtimalle engelliyor. Ben ayrıca genel güncelleme ve ince ayar konusunu bırakayım. O ayarı kapatmak dışında bunları da uygulayın...
Çok ezbere konuşuyorsun diye boşuna demedim. Zaten çoğunluk saydığın PSU'ları kullanıyor, ucuz diye daha çok satılıyor bu yüzden hacim etkisi var, daha çok...
Bu ürünü ₺1400-1500 falan sattılar. Pahalı yani fiyatına göre kıyas diyorsan, H2015 PRO daha iyi bu üründen.
1781976506
Mediamarkt ve Vatan iade konusunda...
Chipset aynı ve ses sürücüsü benzer. Gerçi o da aynı olabilir, 2-3 harfi farklı sadece. Uygulama arayüzü de aynı. Mchose V9 üstün olduğu yerler alıcıda daha...
3311 FPS oyunları oynuyorsanız biraz ortalama kalıyor. Ama hikayeli, strateji, MOBA falan oynuyorsanız yeterli. FPS için en düşük bence 3395 bir fare almak...
Bana fare sorunu gibi geldi. Bağlantı kopmasından çok firmware veya sensör kalitesinden olabilir. Çok da iyi bir sensörü yok. FPS oyunlarında 180 falan...
24 milisaniye normal fazla değil. Aynı firmadan H2002BG kullandım, gecikme tarafında herhangi bir sorun yaşamadım. O da 24 ms gecikmeli bir üründü. En düşük...
Havit'in Türkiye'de satışı yeni sürdüğü ve incelemesi olmayan, yazılım, ses çipseti ve sürücüleri Mchose V9 ile benzer olan kulaklığını ₺2000 alabilirsiniz...