Dongle daha kaliteli veriyor, yani fark var. Ama ses şiddeti benzer bence. Kıyas yapacak kadar seslerden anlamıyorum. Ama dongle doğal olarak BT'dan daha...
Arada çok fiyat farkı var. Ne kadar ekmek o kadar köfteye göre kıyas yapılması lazım. Cloud 2 daha iyi olabilir ses kalitesinde denemedim bilemiyorum...
Ses şiddetleri yakın, alıcıda (dongle) daha iyi geliyor. Bluetooth net olarak sesteki kalite düşüsünü anlıyorsunuz. %100 bence şiddetli kalıyor biraz, tiz...
Fifine'leri kullanmadım ya bir şey diyemem. Bu arada H2002BG'yi şarj kablosu ile de kullanıyordun. Yani bu kulaklığı da şarj kablosu ile ses vererek...
Alıcısı ile bağlanabilirsin, bluetooth şart değil. İçinden şarj kablosu (usb type-c), jak kablosu (type-c kısmı kulaklığa ve tek jak), mikrofon ve alıcısı...
₺1500 almıştım, ₺1000 edecek ürün değil.
1782054620
Bu arada H2015 PRO şu an deniyorum. H2002BG göre kumaş pedleri daha kalın ve sanki biraz daha büyük gibi...
Bugün gelecek, genelde Hepsijet 10:00-13:00 arası getiriyor. Ona göre yazarım. Ama Amazon'daki global yorumlara da bakılabilir. Arkadaşın dediği gibi...
Şu konuda önerdiğim şekilde sistemi taratın. Konuda sistem güncelleme ve ince ayarlar da var. Onları da yapın. Ayrıca yan kasa camını açık bırakıp biraz...
Fifine H9 videodaki gibiyse çok konforlu gelmedi. Havit ve ATK göre ped boyutları küçük. Genelde bu pedleri stüdyo kulaklıkları (ama görünümünden bağımsız...