Selamlar dostlar eski bilgisayarımda çalışan kulaklığım yeni bilgisayarıma taktığımda sağ tarafından ses gelmiyor kulaklık markası Trust GXT 350 Radius 7.1 teşekkürler
Sorun çözüldü beyler ekran kartına giden güç kablosu oturtamamışım yerine tekrar takınca görüntü geldi ama tuhaf bişey var bilgisayarda indirme yaparken donmalar oluyor şimdi onu çözmeye calisiyorum harddiskle ilgili heralde
VGA kablo ile anakart üzerindeki harici ekran kartını bağladım gine görüntü gelmedi ama bence anakartta sıkıntı
1592874847
Ekran kartı hariç montajlı geldi zaten başkan yarın kasanın içini çeker yüklerim
Öyle ama anakartaki harici ekran kartı slotunu bile denedim gine gelmedi yani yapabileceğim başka bişey varmı bilmiyorum
1592850723
Sıkıntı şu eski kasama takınca direk çalışıyor monitör.Fakat yeni kasada anakarttaki harici slota taktım olmadı html kabloyla denedim olmadı disboard kablo denedim...
Yarın bi kere daha açmayı denerim olmazsa beklemek gibi bi lüksüm yok çünkü iade süresi var
1592848745
Gerçekten öylemi ben donanım arşivle çalıştıklarına göre bilgili olduklarını düşünüyordum
Yarına kaldı artık o zaman
1592848168
Kurcalamadım zaten ekran kartı takılı değildi onu taktım diğer parçalar yerlerinde gözüküyor aşırı bilgi sahibi değilim ama yarın arıyacağım artık
Yarın arıyacağım şuan açan yok
1592847474
Ekran kartı hariç diğer parçalar takılı geldi.
1592847558
Telefona cevap vermeyen tahminimce maile hiç bakmaz ginede teşekkürler
Selamlar dostlar sipariş ettiğim Da sistem 2 bugün saat 5 de elime ulaştı ancak monitöre görüntü alamadım.Anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum.Denediklerim şunlar monitörü eski kasama displaybord kablosu ile bağladım görüntü geldi demekki monitör sağlam.Ancak Da sistem 2 ye bağladığımda...