Denizhan Allen isimli üyenin son içerikleri

1. Denizhan Allen

Harddiskim nalları dikti sanırım

Yaptım fakat dahada kötü oldu direk D: diskindeki her şey açılmıyor mesela bi uygulamaya tıklıyorum açıldığı gibi kapanıyor ve D: disli klasörü açılıyor
  2. Denizhan Allen

Yaptım falat şuan D diski gözükmüyor pcde 1696769061 Geldi geri tamam gözüküyor şuan
  3. Denizhan Allen

Üçlü prizi diyorsan evet pc ona takılı 1696765959 HDD nin bozulma anlarında yani bütün her şeyi kapama anlarında bende de ses geliyor harddiskten bu dediğini bi yapayım ama tam net anlamadım hangi kabloyu çıkarıp tekrar takacağımı
  4. Denizhan Allen

Arkadaşlar merhaba öncelikle umarım keyfiniz yerindedir. Konuya gelecek olursak bundan 1 ay önce bilgisayarım durduk yere herhangi bir oyunda donup restart atıyordu kendine bende ellemiyordum restart attıktan sonra bilgisayar açıldığında tekrar kapanmıyordu oyundayken tabi bu oyunlar D...
  5. Denizhan Allen

Uydu internetlerlinin sağladığı hizmet kalitesi nasıl?

Arkadaşlar selam öncelikle bir sorum olacak şuanda bulunduğum konumda fiber altyapı var fakat bina sıfır olduğu için henüz hat çekilmedi dilekçemizi verdik 1 seneyede gelir 1 ayada gelebilir cevabını aldım o yüzden kısa sürelik uydu interneti kullanacağım sanırım, superbox almak istedim sınırsız...
  6. Denizhan Allen

Yeni taşındığım binaya internet bağlatamama sorunum

Arkadaşlar bundan 1 ay önce forum sayfasının facebook grubunda şöyle bir post attım; Taşınalı 1 ay oldu internetim yok şuan, türktelekom müdürlüğüne gidildi adamların söyledikleri şey sokağınızda altyapı yok ayrıca oraya projemizde yok en erken nisan ayında belki döşeriz diye bir cevap aldık ama...
  7. Denizhan Allen

TürkTelekom Upload hızında sorun

Müşteri temsilicisi ile tekrar konuştum bu sefer dedikleri şey sizin paketiniz maksimum 3 upload alıyor dedi bende dedim neredeyse 1 senedir 6 upload alıyorum bu nasıl oluyor cevap veremediler neyseki taahhüdün bitmesine 3 ay kaldı kurtuluyorum bu firmadan.
  8. Denizhan Allen

TürkTelekom Upload hızında sorun

Arkadaşlar merhaba öncelikle TürkTelekom upload hızında sıkıntı yaşıyorum normalde 5.8upload alıyorum ancak dün speedtest de hız testi yaparken sabit 3.8'e düştüğünü gördüm 2 gündür durum bu, müşteri hizmetlerini aradığım da internet hızımda bir sorun olmadığını söylediler bu sorun neyden...
  9. Denizhan Allen

IPS Panel Monitörü mü nasıl temizlerim?

Arkadaşlar Normal cam sili mikrofiber beze sıktım ekranı silip ardından kuru bez ile ekrani kuruladim ancak böyle seyler oldu bunlar geçer mi ?
  10. Denizhan Allen

IPS Panel Monitörü mü nasıl temizlerim?

Arkadaşlar selam HP 24f IPS panel model monitörüm var Cam sili gözlük bezine sıkıp ekranı temizlemek istiyorum, cam sil silikonlu cam silden olduğu için tedirginim bir şey olur mu daha önce hiç monitör temizlemedim.
  11. Denizhan Allen

Elektrik kesintisi

Arkadaşlar hergün elektrigimiz günde 2, 3 kere elektrik gidiyor 9000tlye bilgisayar aldım alalı 3 hafta oluyor 5, 6 kere elektrik den dolayı kapanmıştır bundan sonra kalıcı hasar birakir diye düşünmeye başladım bir hasar olursa bozulursa yani ne yapmam gerekiyor öylesine çöpe gidecek hali yok...
  12. Denizhan Allen

Monitörde Ölü piksel

Internete ölu piksel testi yazarsaniz çıkar 1589393952 Aslında pek göze batmıyor bu ilerde çoğalır mı uğraşmak istemiyorum bu günlerde
  13. Denizhan Allen

Monitörde Ölü piksel

Arkadaşlar selam 1 hafta önce vatanın internet sitesi üzerinden verdiğim monitör gelmişti 1 haftadır test etme imkanım olmadi yeni aldığım bilgisayarım da bugün geldi test ettigimde 1 tane ölü piksel çıktı ne yapmam lazım. Monitör: HP 24F
Geri