Elektrik kesintisi

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar hergün elektrigimiz günde 2, 3 kere elektrik gidiyor 9000tlye bilgisayar aldım alalı 3 hafta oluyor 5, 6 kere elektrik den dolayı kapanmıştır bundan sonra kalıcı hasar birakir diye düşünmeye başladım bir hasar olursa bozulursa yani ne yapmam gerekiyor öylesine çöpe gidecek hali yok garanti kabul ediyor mu birde uygun kaliteli bir ups önerir misiniz.

Herhangi bir zararınız olursa faturasıyla beraber Tüketici Hakem Heyetine şikayet edersiniz. Zarar görmeden önce ilgili şirket ile görüşüp çözüm bulmalarını söylemeniz gerekir. Çocuk oyuncağı değil. Diğer cihazlarda bozulabilir.

heryerde var galiba aynı sorun sen hangi ildesin. psu dan bahsediyorsun galiba onun işi elektrik zaten dalgalanmadan arıza yapmamalı yaparsa garanti kapsamında olmalı

Dostum UPS almak lazım ancak o da çok pahalı sistemi elektrik gidince kendiniz kapatmanız için vakit tanıyor. Garanti voltajdan oluşan hasarları kabul etmiyor. Arıza gidene kadar kullanma sistemi komple bile yanabilir.

Elektrik kesintisinden dolayı oluşacak sorunlarda garanti karşılamaz.
Arkadaşın bahsettiği gibi Elektrik şirketi ile tutanak tutup ne zararınız var ise öyle karşılanır. Tabi ne kadar sürer bilmiyorum.

En azından elektrikler kesildiğinde direk pc ye etki etmemesi için aşağıdaki UPS işinizi görecektir.

TUNÇMATİK 650VA KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI LİTE II

Arkadaşlar hergün elektrigimiz günde 2, 3 kere elektrik gidiyor 9000tlye bilgisayar aldım alalı 3 hafta oluyor 5, 6 kere elektrik den dolayı kapanmıştır bundan sonra kalıcı hasar birakir diye düşünmeye başladım bir hasar olursa bozulursa yani ne yapmam gerekiyor öylesine çöpe gidecek hali yok garanti kabul ediyor mu birde uygun kaliteli bir ups önerir misiniz.

Ben bunu kullanıyorum 1 kva 7 dakika boyunca elektriği tutuyor bitmeye yakın alarm veriyor makinayı kapatıyorum
Inform Guardian 1000A Line

Geri