denodeniz isimli üyenin son etkinliği

• D
    denodeniz, Oyunlarda stuttering problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yaptım aynı ama tahminimce stuttering şundan kaynaklanıyor. çoğunlukla gpu kullanımı 98 99 olsa da bazen 80 lere bazen 70 lere düşüyor anlık düşmeden...
  • D
    sanmıyorum ne spider man ne de cyberounk oynayanlarda böyle bir sorun görmedim oyundan kaynaklı
  • D
    tamamdır deneyip geri dönüş yapacağım 1742124005 bios nvdia en güncel sürümlerine aldım ama değişiklik olmadı hala aynı
  • D
    anladım hayır zaten ramlerim 32gb oyun 20gb bile kullanmıyor başka neyden kaynaklı olabilir
  • D
    işlemci %70-80 lerdee kullanıyor 100 e ulaşmıyor. ram aşılıyorsa dan kastınız nedir
  • D
    takip yapıyorum ama nasıl bir sonuç çıkaracağım takipten? gpu mun vram i 12gb oyun 8000-10000 aralığında tüketiyor yani vram i aşmıyorum
  • D
    denodeniz, PC Oyunları kategorisinde Oyunlarda stuttering problemi başlıklı bir konu açtı.
    Sadece yüksek vram kullanan oyunlarda ufak stuttering lag benzeri problemler yaşıyorum. Direkt olarak vramle alakası var mı bilmiyorum ama sadece yüksek...
  • D
    denodeniz, Occt gpu vram test problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    şimdi msi kombustor testi yaptım testte gpu yu %100 ve benim gpu mun vram i 12gb 8000mb vram kullandı occt de ki gibi gpu kullanımı düşmedi hep %100 de kaldı
  • D
    denodeniz, Ekran Kartı kategorisinde Occt test gpu vram kullanım problemi başlıklı bir konu açtı.
    occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir anda 70 e...
  • D
    nasıl anlayacağım ki vram de bir sorun olup olmadığını normalde sürekli %100 de mi kalması gerekiyor 1741987632 spider man remastered ve hogwarts legacy de...
  • D
    önceden yapmıştım bir dalgalanma yok güç kaynağında ayrıca power da çalıştırınca gpu kullanımı değişmiyor sürekli yüzde yüz ama vram testinde böyle
  • D
    Video olarak koyamıyorum ama 1 saniye aralıklarla çekilmiş 3 foto birinde 100 birinde 70 birinde 50 kullanıyor ve bi anda inip artıyor sürekli böyle artıp...
    • 7C3D78D6-218A-4727-909F-A9A841945E73.jpeg
    • E2F61CD3-D06E-4901-9E09-FCAE554DD6AE.jpeg
    • 855D1B36-3D79-46A6-93BE-9509145E45CA.jpeg
  • D
    denodeniz, Ekran Kartı kategorisinde Occt gpu vram test problemi başlıklı bir konu açtı.
    Merhabalar, occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir...
  • D
    denodeniz, PC Teknik Sorunlar kategorisinde OCCT GPU VRAM TEST PROBLEM başlıklı bir konu açtı.
    Merhabalar, occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir...
  • D
    denodeniz, HOGWARTS LEGACY SORUNLARI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    o zaman çok eski bir driver ile deneyeyim eğer aynı sorunları yaşarsam onunla alakalı olmadığını anlamış oluruz driver dışında başka iht veridğiniz bir şey...
Geri