yaptım aynı ama tahminimce stuttering şundan kaynaklanıyor. çoğunlukla gpu kullanımı 98 99 olsa da bazen 80 lere bazen 70 lere düşüyor anlık düşmeden...
Sadece yüksek vram kullanan oyunlarda ufak stuttering lag benzeri problemler yaşıyorum. Direkt olarak vramle alakası var mı bilmiyorum ama sadece yüksek...
şimdi msi kombustor testi yaptım testte gpu yu %100 ve benim gpu mun vram i 12gb 8000mb vram kullandı occt de ki gibi gpu kullanımı düşmedi hep %100 de kaldı
occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir anda 70 e...
nasıl anlayacağım ki vram de bir sorun olup olmadığını normalde sürekli %100 de mi kalması gerekiyor
1741987632
spider man remastered ve hogwarts legacy de...
Video olarak koyamıyorum ama 1 saniye aralıklarla çekilmiş 3 foto birinde 100 birinde 70 birinde 50 kullanıyor ve bi anda inip artıyor sürekli böyle artıp...
Merhabalar, occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir...
Merhabalar, occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir...
o zaman çok eski bir driver ile deneyeyim eğer aynı sorunları yaşarsam onunla alakalı olmadığını anlamış oluruz driver dışında başka iht veridğiniz bir şey...