olası durumlar:
1) F-panel bağlantı hatası. Genel olarak tecrübesiz insanların yaptığı en yaygın hata reset ile power tuşunun yerini karıştırması.
2) Güç...
Arkadaşın dediği kasa boyut olarak sınırda ama x870 anakartlarda bile mosfet soğutucular radyatörün fanlarına temas etmiyor. Ram yüksekliğine dikkat et...
Merhaba,
Creative Cloud gibi profesyonel yazılımları crackli kullanmanızı kesinlikle önermem. Bu tür yazılımlar Adobe’un sunduğu güncellemeleri ve yapay...
Ben 860 civarı ödüyorum aylık. Bence verdiği hizmetler için pahalı değil. Profesyonel olarak uygulamaları kullanacaksanız orijinal ürün kullanın. Sadece...
9700x çok fazla ısınan bir işlemci değil. Çoklu çekirdek isteyen uygulama veya oyunları oynamıyorsan 65w da bırakabilirsin. 105w da her zaman yüksek...
Bir çok kez alışveriş yaptım ve iade talebimin olduğu ürünler oldu. Amazon hiç mağdur etmedi beni. Mağdur edilen arkadaşlar için üzüldüm, umarım sorunlar...
Fiyat farkları x3d işlemcileri alınabilir olmaktan uzaklaştırdı. Tamam 1080p için fps kazanımı var ama o fpsi verecek monitör var mı? Forumda kaç kişide 360...
Anakart performansta pek kayıp yapmaz
Önemli olan anakartın işlemciyi rahat bir şekilde besleyebilmesi o anakartlar sürekli yüksek güç tüketimi için...
Dostum fiyatlandırmayı ortodontist belirler. Büyük oranda fiyatlar Türkiye genelinde benzerdir. Çok düşük fiyat veren klinikler olabilir ama tavsiye etmem...
Temmuzda kendi kliniğimde asgari ücrete zam yapmıştım. Ara zam yapmış olmamıza rağmen gene ucu ucuna yetiyordur. Hayat çok pahalı. Ocakta çok büyük bir zam...