Aralık 2024 Epic Games yılbaşı indirimleri için fiyatı uygun oyunları yazacağım. Oyunların tamamı 500 liranın altında. İndirim 9 Ocak 2025 tarihinde...
herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya...
Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme...
olası durumlar:
1) F-panel bağlantı hatası. Genel olarak tecrübesiz insanların yaptığı en yaygın hata reset ile power tuşunun yerini karıştırması.
2) Güç...
Arkadaşın dediği kasa boyut olarak sınırda ama x870 anakartlarda bile mosfet soğutucular radyatörün fanlarına temas etmiyor. Ram yüksekliğine dikkat et...
Merhaba,
Creative Cloud gibi profesyonel yazılımları crackli kullanmanızı kesinlikle önermem. Bu tür yazılımlar Adobe’un sunduğu güncellemeleri ve yapay...
Ben 860 civarı ödüyorum aylık. Bence verdiği hizmetler için pahalı değil. Profesyonel olarak uygulamaları kullanacaksanız orijinal ürün kullanın. Sadece...