Güzel bir anakart beyaz sistem toplarsan şık kalır ama yanlış anlamadıysam 2 ssd takmayı düşünüyorsun. direk 2 tb bir ssd almak daha uyguna gelecektir...
Yeni gelen kartların 25 26 bin TL dolaylarında satılacağını beklemek Türkiye için hayal. Yeni kartlar henüz çıkmadı testlerini göremedik arada ne kadar fark...
Ekimden beri bekliyorum. Parçaları ufak ufak topladım sadece ekran kartı kaldı. İmkanın varsa bekle. Yeni bileşenler çok uyguna çıkmaz belki ama bence...
MSI tarafında da yeni iki model gelmiş. VANGUARD ve INSPIRE. 5000 serisinde sürekli devam eden Gaming X ve Ventus modelleri yine benzer görüntüye sahip...
Aralık 2024 Epic Games yılbaşı indirimleri için fiyatı uygun oyunları yazacağım. Oyunların tamamı 500 liranın altında. İndirim 9 Ocak 2025 tarihinde...
herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya...
Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme...