5090 en zirve kart oyun için 5080 bence daha mantıklı. 4k da daha çok fps alırsın ama monitör de lazım ona bu işin sonu yok açıkcası. Ben 5080 alıcam 4kda...
1000 dolar fiyat nvidia fiyatı ve bu vergisiz.
1000 dolar artı KDV eklediğimizde 42.800 yapıyor. Geriye kalan 2k da bayi ve üretici karı. Ama bu fiyat yine...
Bu karta 1000 dolar yazıpta 35 36 bin olmasını bekleyenler nasıl düşünüyor bilmiyorum. Bu kartı nvidia satmıyor, Asus msi gidip kart başına 20 dolar kar mı...
Dostum bu pazar bende sistemi topladım sürücü vs kurayım 5080 çıkınca direk takarım pc hazır olsun diye. Kablolamandan işin gerçeği ne kartın modelini...
Merhabalar,
AMD Türkiye ekibi ile hızlıca iletişime geçerek gerekli ön kontrolleri gerçekleştirdik. Atmış olduğunuz resim üzerindeki seri numarası ile...
Ekran kartı için güncel takip ettiğim site videocardz, bir çok modelin vergili fiyatı Avrupa'da listelenmişti. Bakmak isteyen olursa linki paylaşıyorum...
Bu ciddi bir itham aslının araştırılması gerekir önce. İşlemci tray bile olsa İtopya'nın böyle bir işlemciyi alıp satacağını sanmıyorum. Amd'nin Türkiye'de...
ben bu videoyu baz alarak ayarlama yapmıştım. Hdrı sadece film izlersem açıyorum haricinde kapalı. Her oyunda Hdr en iyi kaliteyi vermiyor maalesef. Onun...