Öncelikle herkese selamlar. Çok uzun zamandır ekran kartı almak için uğraşıyordum. Lansman fiyattan Rtx 5080 kovaladım fakat alamadım. Az önce kasıma n11 de...
Stok sorunundan dolayı yurt dışında bile kart çok pahalı. Sıfırları bahsettiğiniz kartın minimum 30-40 bin TL üzerinde satışa çıkacaktır. Varsayalım stok...
Şimdi bir baktım MediaTek MT7925B22M Wi-Fi 7 modelini kullanmışlar win10 için driver bulamadım. Muhtemelen Win11 'e geçmen gerekecektir. Wifi 7 Win 11 ile...
Arkadaşlar selam kendi toplayacağım pc için psu bakıyordum ve hazır kasaların içindekilerin çok kalitesiz ve sistem emanet edilmeyeceğini anladım ve her...
Evet öyle. Cuma günü sipariş verdiysen ertesi günü süre başlar. Sipariş ettiğin gün süreye dahil değildir. Yani cuma günü değil de cumartesi günü 7 günlük...
Muhasebecim var buna benzer bir olay yaşamıştım, vergi usul kanunu gereği olarak 7 gün içerisinde kesilmesi gerektiğini söyledi. Firmaya ürünün e-faturasını...
Elinde kart var hemde gayet güçlü bir kart satma bence. 5080'in super versiyonu çıkınca onu alırsın. Şuan ki hali ve fiyatıyla 5080'nin geçilebilecek bir...