Bir eğri var demiştim bunu tablo gibi düşün o verdiğin değerler tablodaki eğrinin şeklini değiştirir. Eğrinin ne kadar dış bükey olacağını ayarlarsın. Sayı...
En yalın hali ile anlatmaya çalışacağım gene de uzun olacak kral. Şimdi her işlemcinin silikon kalitesi bir değil. Üretilen waferın hangi bölgesinde...
Dostum işlemci için Abdullah Hacıgül'ün güzel bir içeriği var buradan videosunu izleyerek oc yapabilirsin. Ben 5.5ghz hızda kullanıyorum (Daha fazlasının...
Kardeşim ben deneyimlemiştim . Sıvı soğutma içeriğinde tek kablo var onu kullan daha stabil calışıyor. Cpu fan a takıp geçiyorsun. Böyle kullanacaksan. Cpu...
4k oynama şansın olursa başından kalkamazsın, olmasa bile grafikler ve oynanışı çok güzel hayran bırakacağını düşünüyorum. ben çok beğendim şimdiden 150-200...
Geforcenow'a epic versiyonu umarım en kısa sürede yüklenir oynamanı çok isterim çünkü. Oyun yağ gibi olmuş optimizasyonun da bile sorun yok. Grafik kalitesi...
Fps felan fark etmezsiniz bile sıcaklık da üzeceğini düşünmüyorum 4000 serisinden beri çok ısınmıyor bu kartlar en fazla bakımı erken gelir asus a göre :)...
Çok iyi fiyata taksitli denk getirmişsin. Bunlar daha üst gpular hiçbir firmanın kartı kolay kolay ısınmaz bu seviyede. Biri yük altında 60-62 de çalışsın...