Şu İnternet sağlayıcılarından bir yüzümüz gülmedi be. Kral şimdi süperonline a bir mail gönder yaşadığın sorunu anlat ve tekrarı ya da çözülmemesi halinde...
Tabi zevkler ve renkler ama beyaz renk için bu kadar fiyat farkını anlamıyorum. Kasaların çoğu pavyon gibi. Bir tatmin duygusu yaşamak istersin bütçen...
Kullanırsın gerekli sata bağlantılarını yap yeterli. Disk yönetiminden bakabilir misin ssd orada görünüyor mu? Tekrar okudum ssdlerin m2 mi? Eski diyince...
Aynen arkadaşın önerdiği gibi ikea malm bu iş için en iyi masa. Benim kasam çok ağır masa üzerine koyabilmek için sağlam bir ürün baktım ve malm aldım...
Şubat 2025 ama Amd henüz kartlarını piyasaya sürmedi belki iki firmada birbirine göre adım atarlar 5070 AMD 9000 serisine denk gibi görünüyor. 5070ti için...
Ben yerinde olsam 5070'i beklerdim. Amd tarafını da göz ardı etme ama 9000 serisi bu jenerasyonu ile bir umut f/p anlamında fark yaratabilir. Kartlar...
4000 serisi kartlarda yeni adı 12v-2x6 olan güç kablosu için bazı sorunlar yaşandı. Kablosunu ekran kartına tam takamadığı için kartında sorun yaşayan...
Aynen devam. Bakalım doğal seleksiyon ne zaman işleyecek. Akıllanana kadar daha fazla ceza yemen dileğiyle.
Cezaya da hiç bir şey yapamazsın. Seve seve...
Amd bu jenerasyonu sadece pazarlama gibi düşünse de kartları daha uygun fiyattan çıkarsa. Şu tekel olayını bitirse keşke. Son tüketiciye zarar veriyor.
Sistemin en önemli bileşeni bence anakart sizde tepe modelleri tercih etmişsiniz. 3 kartında sizi üzeceğini düşünmüyorum. Ciddi oc yapmayı düşünmüyorsanız...