Kendi siteleri olan Lacivert Bilgisayar değilde IDM TR olarak geçen siteden aldım dün sipariş verdim hala dönüş yok. Açıklamaya istediklerini de yazdım mail...
Konuyu tekrar üste çıkarıyorum tekrar akşam saatleri oluyor hala bi hareket yok. Maile dönmediler sipariş için mail atmadılar. Sms gelmedi. Benim aldığım...
Yaşadığımız ev eski bir ev kablolar vs çok eski. Pek güven vermiyor bazı makineleri aynı anda kullanıncada şartel atıyor. Yeni aldığımız fırın için koruma...
Kart olarak kredi kartı yazıyordu bende sadece kredi kartı kabul oluyordur diye düşünerek transfer ile gönderdim
1735840112
Bakalım o zaman sürekli bakmayı...
tamam aynıu yerden almışsınız büyük ihtimal otomasyon sistemleri olmadığını düşünüyorum saat 6dan sonra aldığınız için herhalde yarın tarafınıza gönderimi...
Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdim...
Hmm. Ne zaman yaptınız?
1735835372
Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında...