Teşekkür ederim önerileriniz için hocam, bu 3 ü arasından benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
8800'e aldım PSU'yu, biliyorum yüksek bir...
Hocam laptop ile kasa arasındaki güç farkı inanılmaz yüksek kesinlikle kasa tavsiye ederim.
Sürekli evden uzağa gitme veya taşınma ve benzeri durumlarda...
Saolun hocam :D forumda önerilmişti cuma günü bir konu açmıştım. En az 5 yıl götürmesini istiyorum sistemin o yüzden biliyorum en önemli parça psu. AIO...
İyi akşamlar herkese, bilgisayar diziyorum ve şuana kadar bu parçaları aldım:
Rx 9070 xt pulse
R7 7800x3d
Msi Mag B850 Tomahawk Wifi ATX
GSKILL Ripjaws S5...
Buradaki ürün direksiyon seti değil sadece simit, motorsuz gelir yani.
Türkiye'de gerçekten simracing e başlamamak istiyorsanız genel olarak 2 seçeneğiniz...
Hocam siz genel olarak çok uzun yıllar boyunca kullanmak istediyseniz veya genel olarak motosporlara ilginiz varsa veya genel olarak kamyonlara ilgi...
Son dönem direksiyon konularında anlamadığım bi durum var, herhalde alacak arkadaşın bütçesini daha çok düşünüyor arkadaşlar, yardımcı olmak istiyorlar...
Hocam normalde 7800x3d almayı planlıyordum ancak üstüne koyup bunu almak ne kadar mantıklı 9070xt ile? Cpu bazlı oyunlar oynuyorum genelde ancak fazla kalır...
Herkesin cevapları için teşekkür ediyorum. PSU Corsair RM850x alacağım sanırım gayet iyi duruyor. Kasaya halen tam karar veremedim ancak yakın bir tarihte...
Değişik bir derdin varmış. Yine de derdini çözmeye çalışalım. O 11 Vision Compact üstü cam radyatör kasa yanında panoramik görüntüde linke eklerim, Corsair...
%100 üstüne yatarlar, yatmamaları ihtimal olarak bile değerlendirilmemeli :D
1775807115
Kasa renk ne olacak ? Kedi tüyleri çok döküyorsa beyazda rahatsız...
Yani hava soğutma kullanmak da bir seçenek fakat görüntüyü etkiler tabii ki. Sıvı soğutmanın görüntüsü farklı oluyor.
Çoğu kasanın ön panelde sıvı soğutma...